Na imię mi Zuza, choć wolę nazwę Wreia, bądź Kath (używane głównie przez przyjaciół), mam 14 lat.
Uwielbiam aktorstwo i granie na scenie. Mam nadzieję, iż kiedyś dam radę zagrać w jakimś poważnym przedstawieniu :3 uwielbiam czytać książki, zwłaszcza fantastyczne. Ogólnie całą fantastykę uwielbiam. Zwłaszcza elfy i smoki ,<3 mam rozegrane ponad 120 godzin we wszystkich wersjach pokemonów, w które grałam xD (R.I.P. 50 godzinny, stracony save :C). Interesuje się również psychologią i mózgiem człowieka ^^
jeśli ktoś by chciał, chętnie popiszę :3
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 12-03-2015 o 16h59
#2 13-03-2015 o 17h43
Witaj Wreia!
Też uwielbiam książki, a wręcz kocham.
Może zacznę już z pytankami:
1. Ulubiona książka?
2. Ulubiony film?
3. Masz zwierzaka? (jak tak to jakiego i jak się zwie)
4. Ul zwierzak?
5. Ul artysta/zespół?
6. Twoje największe marzenie?
7. Ulubiony youtuber?
8. Kim chcesz zostać w przyszłości?
#3 14-03-2015 o 12h42
1. miasto śniących książek <3 (nawet do autora napisałam xD)
2. nie mam takowego, ale ogólnie lubię komedie i Disneya/Dreamworksa xD
3. owczarek staroniemiecki, Draco *3*
4. bardzo lubię koty, choć wolę psy ^^
5. Skillet <3
6. Zwiedzić świat (Antarktyda, Japonia, przekroczyć miejsce zmiany czasu itp. xD), najlepiej z moją przyjaciółką :3
7. Abstra, człowiek warga, Martin Stankiewicz, cyber marian, paint ^^
8. sama nie wiem. Być może będę psychologiem, albo będę pracować w jakieś firmie na dziale kreatywnym. Oczywiście zawsze zostaje zawładnięcie światem xD
#4 14-03-2015 o 14h14
Cześć miłej gry
1. Jaki masz ulubiony sport?
#5 15-03-2015 o 12h45
1. lubię jeździć na rowerze, a od wtorku będę chodzić na łucznictwo rekonstrukcyjne. poza tym nie posiadam takowego
#6 18-03-2015 o 12h34
So... Witaj u nas! ^^
1. Co z psychologi najbardziej cię interesuje? Ja jestem osobiście maniaczką wszystkich kinez jakie tylko istnieją. Sama próbuję biokinezy, wiesz fioletowe oczy, włosy i te sprawy...
2. Lubisz czytać opowiadania?
3. Prowadzisz jakiegoś bloga?
4. Jak się tutaj znalazłaś?
5. Ulubiony gatunek muzyczny?
#7 19-03-2015 o 13h47
1. Na razie moje pojęcie o psychologii jest raczej nikłe, ale ogólnie zachwyca mnie struktura i działanie ludzkiego mózgu. Aczkolwiek chętnie sobie wygoogluję kinezy i biokinezę :3
2. Na ogół nie zaglądam na blogi, ale jeśli trafię na jakieś interesujące opowiadanie, to czytam je z chęcią ^^
3. Blogów mam od groma, choć większość porzuciłam prędzej czy później. Mam jednak jeden blog, na którym staram się stale coś publikować :3
4. Nuda. na ogół siedzę na SF, więc uznałam, iż zarejestrowanie się tutaj nie będzie złym pomysłem :3
5. Nie posiadam takowego. Słucham wszystkiego, co mi wpadnie w ucho, choć bardzo lubię rock, a ostatnio zaczęłam słuchać trochę dubstepu ^^
Ostatnio zmieniony przez Wreia (19-03-2015 o 14h25)
Strony : 1