Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 05-03-2015 o 19h03

Miss'nieobczajona
moriaime
...

salu/sa wa
że mapel..... nieważnel....

A więc jestem dziwnym, małym czymś, które od roku się francuskiego uczy więc się chwalić musi i go używa, bo inglisz jest już taki passe i w ogóle.

Piszę czasem trochę normalniej, czasem trochę bardziej nienormalnie, mam jednak nadzieję, że cokolwiek ktoś rozumie z tego czegoś, co ja wszędzie wstawiam.

Lubię różne rzeczy, umiem robić różne rzeczy, w większości takie, które każdy robić potrafi; śpiewać, rysować, pisać....

Moje ulubione przedmioty szkolne to polski, angielski i francuski.

Z zapachów i smaków wielbię kawę, kokosy i ewentualnie wiśnie......

Ostatnio lubuję się w pisaniu masy kropek, które nie mają praktycznie żadnego sensu.

Chcę kiedyś umieć francuski tak, jak umiem angielski, oraz również japoński i może coś jeszcze, ale nie wiem.

Inne me marzenia to posiadanie platynowych włosów i albo bardzo jasnych, albo bardzo ciemnych oczu i piegów. Wielbię także heterochromię, ale jeszcze się szczególnie w tajniki dwukolorowych oczu nie zagłębiłam, więc ciiiiiii.

Lubię odpowiadać na pytania, średnio natomiast umiem je wymyślać, ale jeśli ktoś chce, to mogę się postarać.

Chciałabym mieć kogoś, komu mogłabym napisać piosenkę i nie zapomnieć jej potem nagrać......... jestem dziwna......... bo już raz tak zrobiłam...... a człowiek nick zmienił........ skomplikowane bardzo życie jest.

no to ał rewuar czy cuś. danke za czytanie.

Ostatnio zmieniony przez moriaime (05-03-2015 o 19h04)

#2 05-03-2015 o 20h34

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Miło Cię poznać Morime (mogę tak zdrabniać Twój nick?). Ja jestem Kim /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Kilka pytanek dla Ciebie:
1) Jak trafiłaś na MF?
2) Oglądasz anime?
3) Pokażesz nam swoją twórczość (jakieś rysunki/wiersze)?
4) Co byś wybrała, gdybyś musiała: film czy książkę?

#3 07-03-2015 o 12h28

Miss'nieobczajona
moriaime
...

1) Raz zobaczyłam, jak moja siostra gra w SyFa, też postanowiłam spróbować, że lubię dating simy, a potem było tego za mało, więc odnalazłyśmy zakładkę z resztą gier. Po jakimś czasie zapomniałam i o Cromimi, i o Miss, a ostatnio mi się trochę nudziło, więc postanowiłam wrócić. Trochę mi tylko było zabawnie, że to już nie Bimbo, a Fashion ;p

2) Tak, chociaż ostatnio częściej czytam jakieś mangi, głównie shoujo i yaoi (tak, jestem powalonym człowiekiem), bo mi się zdaje, że to mi mniej czasu zajmie, no bo każdy odcinek takiego anime ma określony czas, a czytać to można przeczytać albo szybciej, albo wolniej.
Hymm, w chwili obecnej z tego, co mi się w miarę podobało, a w sumie wszystko, co obejrzałam, mi się w miarę podobało, pamiętam tyle: Ao No Exorcist, Ano Hi Mita Hana No Namae Wo Bokutachi Wa Mada Shiranai (Ano Hana), Naruto, Ouran High School Host Club, Corpse Party, Mekakucity Actors, Eden of the East, Parasyte: The Maxim.

3)

Jak piszę wiersze to zwykle na jakichś kartkach, które potem gdzieś wpycham, a opowiadania są nudne no i przy okazji ostatnio mi się komputer rozwalał i ich już na nim nie mam, więc też nie dodam. ;>

4) Ostatnio jakoś bardziej przekonują mnie filmy. Książki zaczynam i nigdy nie kończę jakoś tak i mnie do nich nie ciągnie od dłuższego czasu.

EDIT: A, w końcu zapomniałam: jak chcesz możesz zdrabniać mój nick jak Ci się żywnie podoba, bo mnie cieszy, że ktoś w ogóle się do mnie jakoś odzywa. CX

Ostatnio zmieniony przez moriaime (07-03-2015 o 12h29)

#4 07-03-2015 o 22h49

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Jupi, kolejna fujoshi na naszym forumie ;D
Więc muszę, po prostu muszę, zadać to pytanie:
Jaki jest Twój ulubiony yaoi-pairing (może być taki istniejący tylko w fanowskich wyobrażeniach i tak może być więcej niż jeden)?

Bardzo ładnie rysujesz, Moriś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

No i nie byłabym sobą, gdybym nie dowaliła jeszcze kilku pytań:
1) Masz jakieś życiowe motto?
2) Ulubiona tematyka/gatunek filmów?
3) Ulubiony aktor?
4) Ulubiony seiyu?

Ostatnio zmieniony przez KimKas (07-03-2015 o 22h49)

#5 08-03-2015 o 21h59

Miss'nieobczajona
moriaime
...

Obecnie męczę moich znanych ludzi tym, jacy 'Alexy i Kentin z SyFa są słodcy razem', a tak to jeszcze od dłuższego czasu zastanawiam się nad rozwinięciem pewnej historii z takim gościem z szarymi włosami w okularach i takim blondynem.... a tak to żaden pairing mi się dotąd szczególnie nie spodobał, chociaż wszystkie miały swoje plusy i minusy.... xd

Dziękuję c:

1) W sumie to nie wiem..... może coś w rodzaju 'Staraj się żyć teraźniejszością'..... mottem to nie jest, ale zawsze robię tak, że jak dzieje się coś fajnego i pamiętam, to mówię sobie 'Pomyśl o tym, jak się teraz czujesz, kiedy to już się skończy'. To jest zabawne, bo raz wytrwałam z czymś takim rok....

2)Hymm... jakieś horrory i inne mistyki może...? Zależy, co mi się przypodoba. Moje ulubione póki co tak ogólnie to Koralina i Tajemnicze Drzwi oraz Nietykalni, bo chyba nie pisałam.... a ostatnio mnie zauroczył taki serial Over The Garden Wall.....

3) Chyba Hugh Dancy, chociaż lubię też sporo innych.

4) ni mam póki co.

#6 09-03-2015 o 02h40

Miss'ok
...

1. Ile masz lat?
2. Czy masz jakiś ulubiony zespół?
3. Grasz na jakimś instrumencie?
4. Czym się interesujesz?
5. Jakieś plany odnośnie przyszłości?
6. Jaki rodzaj gier komputerowych lubisz najbardziej?

#7 10-03-2015 o 17h55

Miss'nieobczajona
moriaime
...

1. 13; dawniej, jak miałam chyba jakieś 7, to podawałam się na tyle na różnych grach z chatami (a najlepsze jest to, że nikt nie podejrzewał, że to sfałszowany wiek), więc obecnie stwierdzam, że chyba nie jestem już aż taka mała i może nikt się mnie nie będzie czepiał. x>

2. Alt-J, ostatnio odkryłam na powrót piękno (xD) Mindless Self Indulgence (część piosenek kojarzę, bo siostry słuchały, ale dawno temu, i wtedy tak tego nie doceniałam), poza tym lubię też Milky Chance, Mumford & Sons, Bastille i chyba głównie właśnie to. ^^

3. Uczę się czwarty rok na skrzypcach, podobno całkiem dobrze mi idzie, poza tym coś tam tworzę na pianinie, gitarze, flecie i harmonijce ustnej....
a tak to mi się jeszcze ostatnio wiolonczela trochę podoba, ale nie mam nikogo, komu mogłabym kraść póki co.

4. Na dosyć wiele sposobów można to pytanie zinterpretować......
No to.... trochę grafiką, trochę różnymi rzeczami; mangą i anime, muzyką..... szczerze to nie wiem.... językami.... XP

5. W podstawówce przez długi czas chciałam zostać nauczycielką polskiego, ale jakoś w 6-tej, a może już 5-tej klasie stwierdziłam, że tam jest tyle bezsensownych rzeczy, których uczysz się tylko po to, żeby się nauczyć, że nie ma sensu, i odtąd chcę zostać nikim, bo ta sprzątaczka, którą najpierw wymyśliłam, niestety nie wchodzi w grę, bo za trudne. Jeszcze ostatnio myślałam nad jakimś prawem, ale nie wiem.....

6. Hymm... szczerze to nie wiem, najbardziej lubię gry, które mają jakąś ciekawą fabułę, bo zazwyczaj głównie na tym się skupiam, tak to jakieś typu wyścigi i jazdy po nierównościach, poza tym trochę platformówki.... a no, najbardziej chyba takie typu Street Fighter. Chociaż ostatnio najczęściej to albo tylko oglądam Let's Playe, albo jak siostra gra.
Poza tym fajne są oczywiście horror.....

Dyskusja zamknięta

Strony : 1