salu/sa wa
że mapel..... nieważnel....
A więc jestem dziwnym, małym czymś, które od roku się francuskiego uczy więc się chwalić musi i go używa, bo inglisz jest już taki passe i w ogóle.
Piszę czasem trochę normalniej, czasem trochę bardziej nienormalnie, mam jednak nadzieję, że cokolwiek ktoś rozumie z tego czegoś, co ja wszędzie wstawiam.
Lubię różne rzeczy, umiem robić różne rzeczy, w większości takie, które każdy robić potrafi; śpiewać, rysować, pisać....
Moje ulubione przedmioty szkolne to polski, angielski i francuski.
Z zapachów i smaków wielbię kawę, kokosy i ewentualnie wiśnie......
Ostatnio lubuję się w pisaniu masy kropek, które nie mają praktycznie żadnego sensu.
Chcę kiedyś umieć francuski tak, jak umiem angielski, oraz również japoński i może coś jeszcze, ale nie wiem.
Inne me marzenia to posiadanie platynowych włosów i albo bardzo jasnych, albo bardzo ciemnych oczu i piegów. Wielbię także heterochromię, ale jeszcze się szczególnie w tajniki dwukolorowych oczu nie zagłębiłam, więc ciiiiiii.
Lubię odpowiadać na pytania, średnio natomiast umiem je wymyślać, ale jeśli ktoś chce, to mogę się postarać.
Chciałabym mieć kogoś, komu mogłabym napisać piosenkę i nie zapomnieć jej potem nagrać......... jestem dziwna......... bo już raz tak zrobiłam...... a człowiek nick zmienił........ skomplikowane bardzo życie jest.
no to ał rewuar czy cuś. danke za czytanie.
Ostatnio zmieniony przez moriaime (05-03-2015 o 19h04)