Zdaje się, że nie zdarzyło mi się dotychczas przedstawić, chociaż swego czasu odrobinę udzielałem się w Waszej małej społeczności.
Jestem laryus, danych osobowych jako takich wolę nie zdradzać z wielu powodów. Wiecie, uczestniczenie w czymś podobnym, jak Miss Fashion jest trochę powodem do wstydu, przynajmniej dla mnie. Mam jednak dobrą wymówkę, w ramach projektu, jakiego się podjąłem w dalszym ciągu tu jestem, czasami zaglądam.
Mam niemalże dwadzieścia jeden lat, pomysł na życie, ale brak funduszy, bo ten pomysł zrealizować.
Głównym założeniem projektu jest zadanie pytanie Wam, uczestnikom (a w zatrważającej ilości "uczesniczkom") życia, społeczności owej gry Miss Fashion - dlaczego w zasadzie bierzecie w tym udział? Co Was w tym fascynuje, przyciąga?
W razie jakichkolwiek pytań, jestem otwarty na odpowiedzi i wszelkie konwersacje, jeśli tylko jesteście tym zainteresowani - zapewniam, nie gryzę.
Pozdrawiam serdecznie
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 04-03-2015 o 22h49
#2 04-03-2015 o 23h25
To miłe odnaleźć na tym forum osobę płci przeciwnej (dla mnie równie pięknej XD).
Tak dla zachowania tradycji tego działu, zadam Ci kilka pytań:
°Wolisz książki czy filmy. I jakie gatunki lubisz najbardziej?
°Jaka jest Twoja ulubiona dyscyplina sportowa?
°Jak trafiłeś na Wielką Różową (czyt. Missfashion)?
A tak odnośnie Twojej wypowiedzi... Podoba mi się, że ubrania nie są tylko eleganckie i "księżniczkowe", dlatego można stworzyć co tylko się zechce. Do tego (nowsze) są narysowane świetną kreską, co bardzo umila grę. Jednak czynnikiem decydującym jest chyba forum MF - poznałam tu naprawdę wiele ciekawych osóbek (w 90% starszych ode mnie, bo na tym forum królują kochane dajnozaury <3). Część z nas dzięki MF poznało się w realu Oczywiście to tylko dwa z wielu powodów mojej bytności tutaj (choć forum jest BARDZO znaczącym powodem).
Skye jak zwykle musiałaś coś dowalić XD Przecież wiesz, że na forum udziela się chyba tylko jedna 10-latka, która doprowadza mnie do ... i nasza kochana Szarlocia <3 (choć starsza to i tak dziecko XD)
Ostatnio zmieniony przez Iremi (04-03-2015 o 23h39)
#3 04-03-2015 o 23h35
A mnie bardziej ciekawi czego 20-letni chłopak szuka w podświadomości (w większość) 10-cio latek?
Dziwne fascynacje.
Kim, chyba jednak jestem realistką. xD
A Freuda drugi raz się nie napisze.
Nie mam na celu odciągać od "projektu", w którym mimowolnie jako użytkowniczki bierzemy udział.
Jednak 90% z zarejestrowanych osób nawet nie wchodzi na forum. Statystyki i "wytłumaczenia" z tego wątku będą wyjątkowo niepełne.
Do Kimi
Ostatnio zmieniony przez Skye (05-03-2015 o 00h55)
When the night was full of terrors And your eyes were filled with tears
If you think adventure is dangerous, try routine - it is lethal
as the sky's falling down it crashed into this lonely town
it's pretty clever, but it's got no soul
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g
#4 05-03-2015 o 00h25
My się chyba nie mieliśmy jeszcze okazji poznać, Kim jestem, miło mi
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Kilka pytań dla Ciebie:
a) Oglądasz anime (jak tak podaj tytuły ulubionych, jak nie, to powiedz czemu)?
b) Masz jakieś życiowe motto motto?
c) Twoja ulubiona aktorka?
Oj, Skye, Skye, a słyszałaś kiedyś o psychologii albo psychiatrii? Kto wie, może nasz drogi laryus będzie/jest drugim Freudem (lub innym znanym psychoanalitykiem)?
Ostatnio zmieniony przez KimKas (05-03-2015 o 20h21)
#5 05-03-2015 o 16h58
Iremi , do czego cię doprowadzam?!?! Nie ma tu żadnych ograniczeń wiekowych, chyba...
A ja lubię osoby które tu są ♥ I lubię ubrania ładne ♥
Dlaczego znajdujesz się na Różowej?
I dołączam się do pytań wszystkich wyżej
I jest tu jedna 8 latka, jedna ma chyba 11..... No, i jesteśmy małe grono takie.
Ostatnio zmieniony przez MaMiMuMeMo (05-03-2015 o 16h58)
#6 05-03-2015 o 18h52
Salu/bonżur sa wa i te de czy coś.......
Ja pytań wymyślać za bardzo nie umiem, a najbardziej lubię pisać o sobie, więc postaram się odpowiedzieć...:
Cóż, zaczęło się pewnego dnia, gdy ujrzałam niebieskowłosą i niebieskooką postać na stronce, którą miała otworzoną moja siostra. Okazało się, że ten tzw. SyF, bo normalna nazwa była zbyt..... głupia..... żeby jej na codzień używać, to spełnienie moich marzeń - dating sim, który nie kończy się po 10 minutach i na dodatek możesz ubierać swój avatar i mu wszystko zmieniać i w ogóle i w szczególe.
Potem oczywiście potrzeba było nowości, bo tam trza na PA czekać, i tak odkryta została zakładka z innymi grami.
Siostry już praktycznie na nie nie wchodzą, ja sobie o Cromimi przypomniałam, jak mi federacja zabrała prawie wszystkie moje myszy, a na SyFie postanowiłam się na forum poudzielać; dawniej mi było tak jakoś głupio, no bo..... SyF..... potem się na wszystkim zaczęłam udzielać, co raczej nie było zbyt dobre, do Miss Bimbo wróciłam po latach i okazało się, że to już nie Miss Bimbo..... no a że ten powrót był jakieś parę tygodni temu to jeszcze się trzymam.
Głównie mnie pociąga właśnie chyba własny avatar. xD W sumie nawet nie wiem, dlaczego w to gram.....
znaczy się w SyF wiem, bo mi smutno, bo normalnie nikt mnie nie lubi, a naszą Su wszyscy kochają tak trochę, chociaż jest gupiutka. x>
A w Eldaryę zaczęłam grać.... bo francuskiego się zaczęłam uczyć..... i tak sobie pomyślałam, że jak zacznę, to niby się poduczę..... niewiele mi to dało..... ale i tak mi się podoba, chociaż póki co nie ogarniam, co mam niby zrobić w tym 3cim odcinku.....
emm, no to chyba ał rewuar....
#7 05-03-2015 o 20h45
Więc po kolei:
Laryus
Jeśli interesuje cię czemu użytkowniczki grają w tę grę zapraszam TUTAJ. Sądzę że powinieneś już to wiedzieć, kiedyś Jessica23 zamknęła ci wątek wstawiając tam ten link, teraz wygląda na to, że zadałeś w nim niby interesujące cię pytanie i nawet do niego nie wróciłeś. Przecież nie ma potrzeby pisać przedstawienia o wszystkim i niczym (głównie niczym), by pod koniec zadać to pytanie.
Iremi, Kim i Skye
Wasze opinie na temat innych graczek piszcie do siebie w pw. Nie sądzę byście potem chciały uczestniczyć w kłótni na forum, gdy jakaś użytkowniczka poczuje się urażona i postanowi dać upust swoim żalom.
MaMiMuMeMo
Po pierwsze przestań szukać hałasu, już raz warczałaś na jaką użytkowniczkę tylko za to, że postanowiła wytłumaczyć ci dlaczego uważa, że pomysł dodania wycieczek okazjonalnych do biura podróży jest dobry. Ona była uprzejma, a ty ewidentnie planowałaś kłótnię.
Poza tym: "dołączam się do innych pytań" i zadanie identycznego pytania jak Iremi? Czy poza upomnieniem lub banem za prowokowanie kłótni liczysz też na karę za spam?
Moriaime
Jesteś nowa, wiec nie będę się ciebie czepiać, ty masz prawo nie wiedzieć o pewnych sprawach, ale przeczytaj miniregulamin działu. Mimo wszystko rozmowa powinna dotyczyć autora wątku, nie waszych opinii na temat gier Beemoov, od tego istnieją odpowiednie wątki. Chociaż rozumiem, że ciężko dyskutować o zainteresowaniach twórcy tematu, gdy ten nic o nich nie napisze.
W ramach jakichkolwiek wątpliwości lub też uczucia żalu za to upomnienie zapraszam wszystkich na pw, odpowiem na wszelkie pytania i postaram się jasno wyjaśnić o co mi chodzi.
Wątku nie zamknę, ale proszę autora o zapoznanie się z regulaminem, przeznaczeniem działów i tematem o opiniach skoro cię one interesują. Jeśli zakładasz wątek w tym dziale powinieneś się przedstawić, a nie pytać o coś, co bez problemu możesz znaleźć w innym miejscu.
#8 06-03-2015 o 00h34
Iremi napisał
°Wolisz książki czy filmy. I jakie gatunki lubisz najbardziej?
°Jaka jest Twoja ulubiona dyscyplina sportowa?
°Jak trafiłeś na Wielką Różową (czyt. Missfashion)?
1. Trudne pytanie. Wydaję mi się, że nigdy nie roztrząsałem - to albo to. Lubię zarówno książki, jak i filmy. Gatunki? Horrory, thillery, dramaty, przygodowe, psychologiczne, komedie. W zasadzie, jedyne, czego nie trawię za bardzo, to romanse.
2. Siatkówka. Zdecydowanie.
3. Reklama w sieci. W zasadzie na początek na Słodki Flirt, później tutaj. Zauważyłem niezwykłe zainteresowanie. Zaciekawiony, postanowiłem to zgłębić.
Dziękuję za post
Skye napisał
A mnie bardziej ciekawi czego 20-letni chłopak szuka w podświadomości (w większość) 10-cio latek?
Dziwne fascynacje.
Nie kategoryzuje tego pod względem wieku. W zasadzie, raczej staram się wystrzegania wkładania kogokolwiek i czegokolwiek do jakichś kategorii. Wyznaję zasadę, że gry są dla wszystkich i powinny łączyć, a nie dzielić - niezależnie od przekonań i wieku. Ciekawi mnie po prostu co użytkownicy odnajdują w tym interesującego, jakie są ich powody. Z własnej, czystej ciekawości i nie, zapewniam, nie jestem psychologiem ani psychiatrą . Wynika to z mojego zainteresowania grami wszelkiego rodzaju - oczywiście, jak każdy, mam gatunki, które mnie dużo bardziej interesują, niż inne. Rozumiem jednak, że ktoś może odnajdywać w Miss Fashion radość, chciałbym poznać tylko czym może być ona spowodowana.
Dziękuję za post
KimKas napisał
My się chyba nie mieliśmy jeszcze okazji poznać, Kim jestem, miło mi
Kilka pytań dla Ciebie:
a) Oglądasz anime (jak tak podaj tytuły ulubionych, jak nie, to powiedz czemu)?
b) Masz jakieś życiowe motto motto?
c) Twoja ulubiona aktorka?
Cześć
1. Nie oglądam. Kiedyś oglądałem, ale później z telewizji w dużej mierze znikł ten rodzaj "bajek", a ja nie potrafię szukać anime, naprawdę. Takiego dobrego, które interesowałoby mnie w jakiś sposób. Kiedyś próbowałem, ale po kilku razach, gdy mocno się sparzyłem i to, co wyszukałem okazało się naprawdę kiepskie - jakoś więcej nie próbowałem.
2. Jestem człowiekiem bez motta ;D
3. Nie posiadam.
Dzięki za post
MaMiMuMeMo napisał
Dlaczego znajdujesz się na Różowej?
Jako że wiedziałem, iż padnie to pytanie, wyjaśniłem to już w pierwszym poście.
Dzięki Moriaime za naprawdę długą i rozbudowaną odpowiedź
ErinBlack napisał
Więc po kolei:
Laryus
Jeśli interesuje cię czemu użytkowniczki grają w tę grę zapraszam TUTAJ. Sądzę że powinieneś już to wiedzieć, kiedyś Jessica23 zamknęła ci wątek wstawiając tam ten link, teraz wygląda na to, że zadałeś w nim niby interesujące cię pytanie i nawet do niego nie wróciłeś. Przecież nie ma potrzeby pisać przedstawienia o wszystkim i niczym (głównie niczym), by pod koniec zadać to pytanie.
Iremi, Kim i Skye
Wasze opinie na temat innych graczek piszcie do siebie w pw. Nie sądzę byście potem chciały uczestniczyć w kłótni na forum, gdy jakaś użytkowniczka poczuje się urażona i postanowi dać upust swoim żalom.
MaMiMuMeMo
Po pierwsze przestań szukać hałasu, już raz warczałaś na jaką użytkowniczkę tylko za to, że postanowiła wytłumaczyć ci dlaczego uważa, że pomysł dodania wycieczek okazjonalnych do biura podróży jest dobry. Ona była uprzejma, a ty ewidentnie planowałaś kłótnię.
Poza tym: "dołączam się do innych pytań" i zadanie identycznego pytania jak Iremi? Czy poza upomnieniem lub banem za prowokowanie kłótni liczysz też na karę za spam?
Moriaime
Jesteś nowa, wiec nie będę się ciebie czepiać, ty masz prawo nie wiedzieć o pewnych sprawach, ale przeczytaj miniregulamin działu. Mimo wszystko rozmowa powinna dotyczyć autora wątku, nie waszych opinii na temat gier Beemoov, od tego istnieją odpowiednie wątki. Chociaż rozumiem, że ciężko dyskutować o zainteresowaniach twórcy tematu, gdy ten nic o nich nie napisze.
W ramach jakichkolwiek wątpliwości lub też uczucia żalu za to upomnienie zapraszam wszystkich na pw, odpowiem na wszelkie pytania i postaram się jasno wyjaśnić o co mi chodzi.
Wątku nie zamknę, ale proszę autora o zapoznanie się z regulaminem, przeznaczeniem działów i tematem o opiniach skoro cię one interesują. Jeśli zakładasz wątek w tym dziale powinieneś się przedstawić, a nie pytać o coś, co bez problemu możesz znaleźć w innym miejscu.
I największy gigant. Zapoznałem się z owym tematem, dziękuję za jego podlinkowanie, przyda mi się jeszcze na pewno. Zamieściłem owe informacje w pierwszym poście, aby odpowiedzieć już za w czasu na takie pytania, jakie na przykład padło od MaMiMuMeMo. To był cel mojej wypowiedzi, a ponieważ właśnie tym fragmentem użytkowniczki zainteresowały się najbardziej i postanowiły odpowiedzieć na pytania retoryczne, które po prostu poruszam w projekcie - no cóż. Co mogę na to poradzić? Być może nie wyraziłem się tak, jak powinienem w pierwszym poście, za ewentualne niezrozumienie się - serdecznie przepraszam.
Prosiłem o zadawanie pytań, te faktycznie nastąpiły, tak więc konwersacja w dalszym ciągu może biec swoim tokiem. Spokojnie, ErinBlack, jeżeli poczułaś, jakbyśmy łamali Regulamin, zapewniam, że nie chciałem tego osiągnąć.
Na przyszłość będę pamiętał, aby ostrożniej budować zdania w tematach.
Dziękuję za posta
Strony : 1