Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 25-07-2013 o 20h10

Miss'Żółtodziób
...

Hejo :3
Projektuję w paint stroje dla MF :3
Wy też chcecie lub już to robicie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Wstawiajcie tutaj swoje prace i oceniajcie :3
Tutaj moja praca nr. 1 :3
Proszę o SZCZERĄ ocenę <3
Link do zewnętrznego obrazka
A tutaj praca nr. 2
Jak zrobic projekt?
1. Wchodzicie do swojej SZAFY
2. Zdejmujecie ubrania
3. Klikacie PrntScr
4. Wchodzicie w paint i klikacie Ctrl + V
*5. Projektujecie :3
**6. Wstawiacie pod tym postem

* Możecie sobie przyciąc zdjęcie, aby ładniej wyglądało. W trakcie projektowania klikacie 2 zakładkę w pancie i tam macie "powiększ"
** Nie umiesz wstawic obrazka na forum? Kliknij Tag [img] a tam wszystkiego się dowiesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Zapraszam do wspólnej zabawy!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

Ostatnio zmieniony przez Rinshell (25-07-2013 o 21h15)

#2 24-10-2014 o 14h03

Miss'na całego
ola042
...

Ślicznie! Choć nie jestem fanką paint! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3 02-11-2014 o 18h39

Miss'całkiem całkiem
Hikaru8
Szpinak
Miejsce: wioskowy chłopak

Myślę, że jak na Paint - genialne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Aczkolwiek radziłbym pójść w kierunku chociażby Gimpa, daje o wiele lepsze możliwości  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

heckin bamboozled again

#4 02-11-2014 o 19h45

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Całkiem całkiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Sama nie mam cierpliwości do Paint'a i podziwiam tych, którym chce się bawić z pikselami. Tylko jedna uwaga: początkowo miałam wrażenie, że na Miss narysowałaś jednokolorowe plamy - cieniowanie i światło są trochę za słabe i przez to prawie ich nie widać. Może spróbuj trochę zwiększyć kontrast pomiędzy kolorami? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#5 08-11-2014 o 18h39

Miss'nieobczajona
LaReyna
...

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png. Niezłe cuda robisz jak na painta. Obyś szła dalej i robiła cudowniejsze rzeczy, zawsze można być jeszcze lepszym!  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Sama spróbuję coś wykombinować, fajna sprawa. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez LaReyna (08-11-2014 o 18h40)

#6 08-11-2014 o 19h01

Miss'gadułka
Anixa
I know you, I walked with you once upon a dream
Miejsce: Zielona Góra

brrrrr nie mam cierpliwości do painta, ale Twoje ciuszki wyglądają całkiem niczego sobie. Czekam na więcej! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#7 17-11-2014 o 15h23

Miss'Żółtodziób
...

/modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  świetne wygląda jak prawdziwe /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#8 17-11-2014 o 15h24

Miss'Żółtodziób
...

/modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  rozmyśla żeby wystartować

#9 22-01-2015 o 15h07

Miss'całkiem całkiem
Ove1299
...
Miejsce: Anardia

Jej, od ostatniej wiadomości minęło dużo czasu XD
Ale ja i tak wystartuję!!!

To jest mój pierwszy projekt miss w paint (i pierwszy ogólnie XD), i do tego szybko go kończyłam, ale mam nadzieję, że nie jest masakrycznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
I nie robiłam PrtSc, tylko pobrałam zdjęcie miss.

#10 22-01-2015 o 20h49

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

Ove1299 jak dla mnie bardzo fajne, niezła kolorystyka, fajnie wykonane i bardzo schludne do tego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Może pyćke zbyt mało oryginalne ale góra stroju podbiła moje serce jest cudowna i nie obraziłabym się gdyby pojawił się taki element U Nine  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#11 02-03-2015 o 19h07

Miss'OK
MaMiMuMeMo
Bez opisu, bez tragedii..
Miejsce: Tam gdzie przezydentem jest Czekolada

A ja też pierwszy raz, i buty wyszły strasznie....
http://files.tinypic.pl/i/00638/qxmvvinz8toe_t.jpg

http://i60.tinypic.com/a9o01j.jpg

Dyskusja zamknięta

Strony : 1