Witam wszystkich ^w^
Tutaj dla-każdego-znana-pod-innym-pseudonimem Dara.
(wolałabym by mówiono mi per Inarin)
Otaku z wieloletnim doświadczeniem, yaoistka, fanka kpop'u i wiele innych.
Wróciłam do grania tutaj z nadzieją na poznanie wieeelu ciekawych osobistości, które dzieliłyby ze mną zainteresowania. Uwielbiam skrajności. Żyję marzeniem o wyprowadzeniu się do Azji. Można u mnie zaobserwować tzw. syndrom jajka - od zewnątrz biała, od środka 'żółta' :D
Mam nadzieję, że ktoś do mnie się odezwie i będziemy mieli okazje porozmawiać.
(haha brawo Ina, to brzmi jak ogłoszenie towarzyskie)
...w każdym razie
Yoroshiku Onegaishimasu~ ♪ /kłaniam się nisko/
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 01-03-2015 o 17h56
#2 01-03-2015 o 19h57
Ohayo, Inarin-chan! (^w^)/
No to lecimy z mniej (i bardziej) podchwytliwymi pytankami:
1) Ulubione anime (możesz podać więcej niż jeden tytuł)?
2) Ulubiona manga (j.w)?
3) Ulubiony yaoi pairing (może być taki istniejący tylko w wyobrażeniach fanów)?
4) Ukochany zespół kpop?
Na razie tyle, ale jeszcze tu zajrzę
#3 01-03-2015 o 20h13
Witam c:
no to lecimy z odpowiedziami...
1) Haikyuu!, Kuroshitsuji II, Barakamon, Ai no Kusabi OVA, Kuroko no Basket i ostatnio jeszcze stara mi się Binan Koukou Bouei-bu wbić na listę.
2) DOGS: Bullets and Carnage, Makai Ouji, Kasa no Shita Futari, Gosan no Heart, Room Share, Seven Days.
3) W sumie to mam sporą listę tych ulubionych ^^ okej ale Riki x Iason Mink, Kuroko x Akashi, Haine x Badou, Levi x Eren...ale lista mogłaby się ciągnąć dalej
4) One and only, Bangtan Boys.
Będę czekać na Twoje ponowne odwiedziny hehe
(ps: KimKas-san, Twoja sygnaturka jest genialna ♥)
Ostatnio zmieniony przez ParkDara (01-03-2015 o 20h14)
#4 01-03-2015 o 21h34
♥ Ai no Kusabi ♥ (nie sądziłam, że spotkam tu kogoś kto to oglądał). Muszę zapytać którą wersję wolisz: starszą (♥) czy nowszą?
I jeszcze kilka pytanek:
1) Jak trafiłaś na MF i co Cię przyciąga do tej gry?
2) Co byś wybrała, gdybyś musiała: anime czy mangę?
3) Masz jakieś życiowe motto motto?
4) Masz jakieś zwierzątka domowe (jak tak to zarzuć jakąś ich fotkę)?
(ps: Dziękuję Inarin-chan ^w^ - sygnaturkę zrobiła na zamówienie Whitewind)
#5 01-03-2015 o 22h22
Starszą oczywiście ♥ Gdyż ponieważ końcówką doprowadziła mnie do łez~ chociaż może anime jakby dalej pociągneli to też by mi się spodobało.
1) Trafiłam tutaj z SF a zostałam bo przypominała mi do złudzenia podobną grę tylko po angielsku. A co mnie przyciąga? Kreowanie swojej postaci i...forum. A jeszcze poważniej to możliwość poznania ludzi o podobnych zainteresowaniach ☺
2) No i tym pytaniem mnie zagięłaś. Jeśli było by więcej anime yaoi i shounen ai, jeśli nie byłyby tak fabularnie ograniczane to pewnie wybrałabym anime bo ma to czego mangi nie mają.
3) Życiowego motta chyba nie mam...chociaż mam jedną tak jakby myśl przewodnią dla całego mojego życia ''przede mną grali miłych, za moimi plecami mówili o mnie źle'' (po koreańsku brzmi to lepiej ^^)
4) Miałam dwa szczurki nie tak dawno jeszcze. Niestety starość je dopadła. A ze zwierzątek marzy mi się mieć kota rosyjskiego niebieskiego *3*
(sygnaturka podoba mi się z racji tego ,że niedawno zaczęłam oglądać Monochrome Factor c
#6 01-03-2015 o 22h56
O tak, też temu kocham starszą wersję (bo są tylko trzy anime, przy końcu których płakałam) *^*
Ja kiedyś miałam świnkę morską, ale niestety już ni mam. I też marzy mi się kot (rosyjskie niebieskie są cudne, ale mnie zadowoliłby dowolny, bo uwielbiam wszystkie - niestety tata ma alergie, więc jak na razie to marne szanse).
To jeszcze kilka pytanek :3
1) Ulubione gatunki/tematyka anime i mang?
2) Ulubione kolory?
3) Ulubione książki?
#7 01-03-2015 o 23h14
O a z ciekawości mogę zapytać jakie tytuły doprowadziły Ciebie do płaczu? :v
Też miałam świnkę dawno, dawno temu. T_T Znów chciałabym mieć jakiegoś zwierzaczka włochatego do poprzytulania....Kota nie mogę mieć tylko ze względu na sprzeciw mojej mamy, bo ''koty łażą po stołach i zjadają jedzenie z talerzy'' taaak.
1) Głównie oglądam shouneny i seineny bo shoujo są tak słodkie ,że aż mdli. Tematycznie to najlepiej by było mrocznie, tajemniczo, magicznie i ciekawie. Ogólnie to łatwiej mi powiedzieć jakich gatunków nie cierpię ;P
2) Moje ulubione to czarny, biały i niebieski. Chociaż lubię jeszcze szary nawet.
3) Mam takie 3 ulubione: ,,Sputnik Sweetheart'', ,,Norwegian Wood'', ,,Mroczny Taniec''. Niestety nie jestem fanką czytania książek...może dlatego ,że wcześniej na same beznadziejne utwory trafiałam.
#8 02-03-2015 o 00h00
Wspomniane już wcześniej "Ai no Kusabi", "Angel Beats" (swoją drogą, wiele osób się przy nim wzruszało) i "Monochrome Factor" (wybacz ten spoiler, ale zakończenie będzie bardzo smutne).
Cóż poki co możemy się poprzytulać do poduszek ;>
Heh, to wymień gatunki których nie cierpisz
O i ulubione filmy i aktorów, bo chyba jeszcze o to nie pytałam(?)
#9 02-03-2015 o 00h11
No nie.... -_- poważnie będzie smutno? Ja chciałam happy endu a nie. W każdym razie nie porzucę tego tytułu. Co do Angel Beats - nie słyszałam o tym anime nic więcej prócz samego tytułu ^^;
Oh poduszki, jak ja bym chciała mieć taką 120cm dakimakure z moją ulubioną postacią z anime *3*
Nie znoszę Ecchi i Haremówek (ale haremówek kobiecych)...a połączenie haremówki i ecchi to już wgl powód by wydłubać sobie oczy.
Ulubione filmy? ,,Werewolf Boy'' i ,,Wywiad z Wampirem'' xp co do aktorów to jakiegoś takiego mega ulubionego nie mam...lubię Kim Hyun-bin'a i Lee Jong-suk'a. <3
#10 02-03-2015 o 14h42
Hah, każdy by chciał happy endów, ale niestety nie zawsze tak jest :<
Angel Beats mogę gorąco polecić, ale jak wspomniałam wyciska łzy z oczu.
Haremówki kobiece zwykle są wkurzające (ale męskie to już inna rozmowa )
To jeszcze dwa pytanka i będę usatysfakcjonowana :>
1)Jaka była najbardziej szalona rzecz, którą kiedykolwiek zrobiłaś?
2)Gdybyś miała możliwość podróżowania w czasie wybrałabyś przeszłość czy przyszłość? Uzasadnij.
Strony : 1