Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 25-02-2015 o 12h38

Miss'ok
Liliana04
...
Miejsce: W odległej galaktyce.

Cześć, mam na imię Liliana. Znajomi mówią mi Lilia. Na tą  stronę trafiłam przypadkowo, grając w cromimi.  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif Lubię oglądać ,, Spirited Away: w krainie bogów". Polecam wszystkim, świetny film. Moim ulubionym kolorem jest fioletowy. Uwielbiam tworzyć kreacje, dlatego ta strona tak bardzo mi się spodobała. Przy szafie potrafię siedzieć dwie godziny na tworzeniu nowych stroii. Jak będę miała więcej pieniędzy to kupię jakieś ciuchy i zacznę tworzyć stylizacje. Lubię koty, psy i lisy.  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  Kocham francje i wszystko co jest z nią związane. To mój ulubiony kraj   /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif Kiedyś zacznę się uczyć francuskiego  /modules/forum/img/smilies/content3.gif Słucham różne muzyki, nie mam ulubionej.  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  Pytania mile widziane  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

Ostatnio zmieniony przez Liliana04 (25-02-2015 o 12h40)

I love cats, and cats love me...

#2 25-02-2015 o 12h45

Miss'towarzyska
Lilia444
Koooteeek!
Miejsce: Pomocnik moderatora :3

Witaj! Oto kilka pytań:
1. Co lubisz jeść?
2. Grasz w SF?
3. Ile masz lat?

#3 25-02-2015 o 12h49

Miss'ok
Liliana04
...
Miejsce: W odległej galaktyce.

1. Sałatki owocowe, nie lubię fast foodów ( wiem, większość lubi ), za słodyczami równierz nie przepadam  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif mięsa nie cierpię, ale jest wyjątek, kurczak  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif
Podsumowując: lubię to, co zdrowe, czyli warzywa i owoce, a nie lubię fast foodów i większości słodyczy ( wiem, dziwna jestem ).
2. Nie, ale zacznę grać
3. 13 /modules/forum/img/smilies/sourire.gif

Ostatnio zmieniony przez Liliana04 (25-02-2015 o 13h27)

I love cats, and cats love me...

Dyskusja zamknięta

Strony : 1