Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 08-02-2015 o 09h01

Miss'Żółtodziób
...

Cześć, mam na imię Eryk, o założenia konta namówiła mnie moja siostra (no, tak nie do końca) xD Wiem, dziwny powód żeby płeć przeciwna zakładała konto na damskim portalu, ale bardzo mi się podobało jak tworzy kreacje, lubiłem jej pomagać (czasem, jak mnie wpuściła do pokoju hehe), więc postanowiłem też sobie popróbować. Mam 11 lat, uwielbiam rysować, bardzo interesuje się astronomią (tyle o ile /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png), czasem czytam komiksy z Kaczora Donalda (siostra mnie zaraziła). Mam nadzieję, że będzie Nam się dobrze "bawiło".

#2 08-02-2015 o 18h35

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Hej, miło Cię poznać (zwłaszcza, że rzadko widujemy tu panów) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Jako, że mnie zainteresowałeś, to pozwól, że zapytam o kilka rzeczy:
1) Ulubiona muzyka?
2) Masz jakieś zwierzątka domowe (jak tak to zarzuć może jakąś ich fotkę)?
3) Ulubiona tematyka filmów/książek?
4) Ulubiona postać z "Kaczora Donalda"?

Na razie tyle, możliwe, że jeszcze tu zerknę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#3 14-02-2015 o 07h16

Miss'Żółtodziób
...

brawo ! Mamy tu artyste /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png szlifuj talent , rysuj dalej, zaglebiaj sie w tajniki przekladania rzeczywistosci na papier, ale co najwazniejsze, swojej rzeczywistosci ! trzymam kciuki i pozdrawiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#4 18-02-2015 o 17h03

Miss'Żółtodziób
MajkaLambre

Cześć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Też czytam komiksy z Kaczora Donalda, uwielbiam je!

Mam do ciebie kilka pytań;
1) Jaki jest twój ulubiony przedmiot w szkole?
2) Jakiego przedmiotu szkolnego najbardziej nie lubisz?
3) Masz jakieś zwierzątko?

Pozdrawiam  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

All you need is Love..

Dyskusja zamknięta

Strony : 1