Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 03-02-2015 o 08h06

Miss'wtajemniczona
rozali10
ヾ(o◕ω ◕)ノ
Miejsce: Neverland

Mam na imię Ola, lubię oglądać telewizję, lecz chyba jeszcze bardziej wolę czytać książki typu kryminały lub przygodowe. W domu mam psa i jest to moje ulubione zwierzątko. Lubię grać w kosza, ale nie w szkole, a na przykład ze znajomymi na podwórku. Umiem grać na gitarze elektrycznej i klasycznej, oram czasami trochę pośpiewać. Nie mam określonego gustu muzycznego, lubię prawie wszystko co jest związane z muzyką. Mój ulubiony kolor to czerwony.

Jeżeli macie jakieś pytania, nie krępujcie się /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
POZDRAWIAM !

Ostatnio zmieniony przez rozali10 (04-02-2015 o 18h11)

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

#2 12-02-2015 o 17h13

Miss'nieobczajona
moriaime
...

Zacznę od pytań, bo potem zapomnę:
1. Jak wabi się Twój pies?
2. Jest jakiejś rasy czy to mieszaniec?
3. Masz jakąś ulubioną piosenkę?
4. Od kiedy grasz na gitarze?
5. Uczyłaś się sama czy chodziłaś na jakieś lekcje gry?

Ja też z rodziną na wakacjach lubię grać w siatkówkę, ale np. w szkole już nie. Wynika to pewnie z tego, że te dziewczyny, z którymi na lekcjach w-fu gram, zazwyczaj nie biorą tego na poważnie, nie potrafią, nie chcą, nie lubią...

W końcu prawie nic nie napisałam..... a mi się wydawało, że mam tyle do powiedzenia.....

#3 13-02-2015 o 11h09

Miss'wtajemniczona
rozali10
ヾ(o◕ω ◕)ノ

Witaj Moriaime

No to odpowiem na twoje pytania :

1 i  2. Ma na imię Kapsel i jest białym husky.

3. Nie mam bladego pojęcia słucham naprawdę wiele rodzajów muzyki i tym bardziej nie mam ulubionej piosenki.

4. Na klasycznej zaczełam gdy miałam chyba 9 lat, a na elektrycznej gdy miałam 11 lat.

5. Na klasycznej z wujkiem, a na elektrycznej trochę z nauczycielem, ale bardziej sama.

( Zgadzam się z tym co napisałaś. Albo im się nie chce, albo nie biorą tego na poważnie. )

DZIĘKI ZA PYTANIA ❤

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

#4 15-02-2015 o 17h21

Miss'Żółtodziób
Luczan
...

Miło poznać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

To ja nie mam dużo pytanek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
1. Oglądałaś kiedyś może Anime ?
2. Jaka jest twoja ulubiona książka ?
3. Jeździłaś na rolkach ??

Tyle ode mnie  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Ostatnio zmieniony przez Luczan (15-02-2015 o 20h37)

#5 15-02-2015 o 21h57

Miss'wtajemniczona
rozali10
ヾ(o◕ω ◕)ノ

I wzajemnie Luczan

1. I to ile razy. Koleżanka powiedziała że po woli się uzależniam.

2. Ogólnie lubię książki, ale chyba ulubiona to ,, Krąg", lecz lubię również resztę części ,,Ogień" i ,,Klucz". Podobno niedługo ma być ekranizacja.

3. Raz, ale skończyło się to ze złamaną nogą. ( Można mnie zakwalifikować do grupy pechowców )

POZDRAWIAM  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Dyskusja zamknięta

Strony : 1