Wydaje mi się, że jestem tu już wystarczająco długo, żeby się w końcu zdecydować przedstawić. Od razu przepraszam wszystkich, których rozboli przez to głowa,ale niestety nigdy nie umiałam ładnie i składnie wypowiadac się o sobie.
Mam na imię Wioleta. Nie podoba mi się spolszczona wersja tego imienia, w dodatku w dokumentach praktycznie zawsze robią błędy, a później są przez to problemy
Lubię śpiewać i rysować. Można powiedzieć, że lubię czytać. Przez parę lat czytałam kilka, lub kilkanaście książek miesięcznie, tylko że ostatnio coś się zepsuło, mniej więcej pół roku temu i w zasadzie od tamtego czasu chyba nic nie czytałam. Podobną sytuację mam z pisaniem, różni się tylko tym, że przeczytanych stron było znacznie więcej niż tych zapisanych.
Jeśli chodzi o to jaka jestem, to nie potrafię określić czy jestem pesymistką, czy optymistką, natomiast wiem że nie jestem realistką. Wydaje mi się że za dużo myślę, często też przez to myślenie mam problem z odezwaniem się do ludzi. Czasem mam wrażenie że się na czymś znam, choć zdaję sobie też sprawę z tego że nie znam się na tym w ogóle.
Niestety chyba tylko tyle i tylko w taki sposób potrafię coś o sobie napisać. Może za jakiś czas wyglądałoby to inaczej, ale i tak podejrzewam, że zanim znów znalazłabym odwagę i chęci żeby coś więcej napisać, minęło by sporo czasu. A chyba jednak wolę mieć to za sobą
I jeszcze jedno: Witam
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 25-01-2015 o 01h54
#2 25-01-2015 o 17h36
Hej, miło Cię poznać
Jako, że mnie zainteresowałaś, to pozwól, że zapytam o kilka rzeczy:
1) Jak trafiłaś na MF i co Cię przyciąga do tej gry?
2) Oglądasz anime? Jeśli tak, jakie? Jeśli nie, czemu?
3) Ulubiona muzyka?
4) Masz jakieś zwierzątka domowe (jak tak to zarzuć jakąś ich fotkę)?
5) Ulubiona tematyka filmów/książek?
Na razie to tyle, ale możliwe, że jeszcze tu zerknę
#3 25-01-2015 o 23h06
1) Byłam raz u przyjaciółki i tak kątem oka zerknęłam co robi, a później jak byłam już u siebie w domu to stwierdziłam, że zobaczę co tu jest ciekawego. Podoba mi się, że tutaj mogę się ubrać jak chce w przeciwieństwie do prawdziwego życia i że jest tu aktywne forum
2) Jeśli dobrze kojarzę, to jak byłam młodsza coś widziałam w telewizji, ale wtedy oglądałam wszystko co wydawało mi sie ciekawe i nawet nie zdawałam sobie sprawy, że to jest coś innego od tych tradycyjnych bajek, więc nic konkretnego nie pamiętam. W tej chwili moje najbliższe przyjaciółki próbują mnie namówić, żebym coś obejrzała, ale z tego co zrozumiałam to anime to straszny pożeracz czasu, więc na razie jeszcze się powstrzymuję.
3) Nie mam jeszcze nic, ani nikogo kogo mogłabym nazwać ulubienicem. Przez długi czas po prostu słuchałam tego co moja siostra.
4) Mam szynszyla Gucia
5) jeśli chodzi o jakąś konkretną tematykę to nie wiem, ale przez bardzo długi czas uwielbiałam fantastykę. Teraz wolę filmy i seriale akcji, przygodowe i kryminały( moja mam mnie zaraziła ). Jeśli chodzi o książki to prawie tak samo, jednak tutaj nie przepadam za kryminałami.
#4 25-01-2015 o 23h55
Jaki słodki szynszylek
To jeszcze jedna seria pytań (i być może) dam Ci spokój
1) Ulubione kolory?
2) Książka vs film?
3) Śpiewanie pod prysznicem vs śpiewanie przed lustrem? xD
#5 26-01-2015 o 00h32
uroczy, ale kiedy tylko chce się odpocząć od razu zaczyna szaleć...
1) Jako że nie podałaś wymaganej ilości to: niebieski, zielony, biały, srebrny, szary, czarny, beżowy, fioletowy i jasne odcienie różowego. I ogólnie większość kolorów
2) Różnie bywa, niektóre filmy są lepsze, niektóre gorsze, tak samo z książkami, ale jeśli chodzi o ekranizacje, to zazwyczaj ekranizują tylko dobre książki, bo innych się po prostu im nie opłaca (chociaż zdażają się wyjątki) więc wydaje mi się że lepiej najpierw zapoznać się z książką.Szczególnie, że w filmach często brakuje niektórych elementów i nie da się tak wyraźnie przelać emocji i myśli bohaterów.
3) Ciekawe pytanie, ale tutaj niestety Cie chyba zawiodę xD Ani to ani to. Niestety nie mam prysznica, tylko wanne, a wszystkie moje lustra wiszą w niewiarygodnie niewygodnych miejsach, że nie da się przed nimi stać
#6 28-01-2015 o 12h35
No to ja bym chciała zapytać, która wersja Twojego imienia Ci się podoba? Przez V? jedno czy dwa T?
A tam nie umiesz ładnie opowiadać o sobie, dobrze Ci wyszło. Na razie tyle, nie mam więcej pytań, a to akurat mnie nurtowało.
#8 02-02-2015 o 20h09
Hej Violetta
mam pare pytanek
1.ulubiona str.internetowa?
2.grasz inne gry str.beemoov?
3.masz ulubionego artyste?
4.ulubiona muzyka?
5.co najbardziej lubisz malować?
6.ulubione zwierze?
7.ulubiony przedmiot,rzecz
#9 02-02-2015 o 22h34
Pisałam, że nie Violetta, tylko Wioleta, ale rozumiem błąd
1. nie mam żadnej konkretnej
2. Nie, nie gram
3.zespół Bastille, chciałabym pojechać na ich koncert, w tym roku będą w polsce ♥
4. Odpowiadalam już na takie pytanie wyżej, a moja odpowiedź raczej sie nie zmieni c:
5. Postaci, bo to jedyne co mi w miarę wychodzi
6. Ale jak to ulubione? wszystkie są świetne!
7. Nie do końca rozumiem pytanie, ale raczej nie da się wybrać ulubionej rzeczy
#10 05-02-2015 o 15h06
Cześć Wioleta!!! Ja sobie nie wyobrażam żeby kogoś nazywać Wioletą, ja zawsze myślałam, że każdy woli Violetta........... A tak przy okazji, zawsze myślałam też, że przedstawia się zaraz po założeniu konta.
Ostatnio zmieniony przez MaMiMuMeMo (05-02-2015 o 15h07)
Strony : 1