Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 25-01-2015 o 17h39

Miss'OK
Salyn
...

No więc: Witam Was wszystkich serdecznie.
Powiem, że jestem osóbką o zróżnicowanych zainteresowaniach. Moja miłość do Gwiezdnych Wojen jest jedną z rzeczy, o których chcę wspomnieć. Kocham zarówno książki, filmy jak i seriale o ich tematyce. Szczerze powiedziawszy nie wiem jak można o nich nie słyszeć. Nie lubić, owszem rozumiem to i szanuję (chociaż wydaje się to dziwne), ale nie mieć żadnego pojęcia o czym są, to co innego. Podziwiam także słynnego J.R.R Tolkiena i jego twórczość, nie mogę również pominąć sir Arthura Conan Doyle'a  i jego wytworu, Sherlocka Holmesa. Ogółem kocham czytać, zagłębiać się w powieści, ale nie pogardzę też dobrym filmem. Interesuję się także historią, nie wykraczam poza granice Rzymu, Grecji i Egiptu.
Podobają mi się również wytwory średniowiecza, mówię tu o procach, łukach, lutniach czy mandolach. Bardzo chciałabym posiadać coś z tego. A i jak wiele, wiele innych ludzi, szkolę się w pisaniu. Nie powiem, że mi to wychodzi, bo po napisaniu 3-4 stron, przychodzi wena na co innego i nic nie kończę.

Jakieś pytania, chętnie odpowiem... nie wiem co miałaby jeszcze o sobie powiedzieć.

#2 25-01-2015 o 18h19

Miss'Żółtodziób
...

O, Sherlockistka! <3                                        Przybywam z pytaniami:                                                      1. Ile masz lat? (tak, pierwsze pytanie, jakie zadaję ludziom podzielającym moje zainteresowania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png)                                      2. Oglądałaś "Sherlocka" (drugie takie)    3. Od kiedy się pasjonujesz Sherlockiem? 4. Czy ogółem lubisz kryminały?                 Na razie wszystko :3

Ostatnio zmieniony przez SherLocked (25-01-2015 o 18h20)

#3 25-01-2015 o 20h09

Miss'OK
Salyn
...

1. We wrześniu strzeli mi 15. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
2. Na razie mam na koncie tylko seriale o Sherlocku z udziałem Jerem'ego Brett'a, Jeśli nie widziałaś gorąco polecam. Ale na tego czaję się od dawien dawna, mam nadzieję, że już niedługo się go podejmę.
3. Myślę, że coś koło trzech lat.
4. Jeśli chodzi o książki to zależy, ostatnio przymierzałam się do czegoś Christie, ale mi nie pod pasowała. Zupełnie inny styl pisania, a i bohaterowie mnie nie urzekli. Może Ty mi jakieś polecisz? Za to filmy o tej tematyce są bardzo interesujące, znaczy nie widziałam ich wiele. tylko kilka, ale też większość z cudownym Holmes'em.  Może dlatego mną zawładnęły.

Ostatnio zmieniony przez Salyn (26-01-2015 o 00h14)

#4 02-02-2015 o 20h13

Miss'ujdzie
sarata123
żyj tak jakby każdy dzień był twoim ostatnim
Miejsce: nad horyzontem i jeszcze dalej

hej
mam pare pytanek
1.ulubiony przedmiot szkolny?
2.masz zwierzaka?
3.ulubiona str.internetowa?
4.grasz inne gry str.beemoov?
5.masz ulubionego artyste?
6.ulubiona muzyka?
7. lubisz malować?
8.ulubione zwierze?
9.ulubiony przedmiot,rzecz?
10.ulubiona postać w serialu?

https://grafikaizdjecia.files.wordpress.com/2013/07/sygnaturamroczna2.jpg

#5 03-02-2015 o 17h21

Miss'OK
Salyn
...

Cześć! Ale się rozpisałaś.

1.ulubiony przedmiot szkolny?
Naprawdę trudny wybór, ale chyba padnie na historię. Lubię zdobywać wiedzę o różnych taktykach wojennych, legendach czy mitach. Gorzej jak są suche informacje, w których nie ma nic ciekawego

2.masz zwierzaka?
Mam nawet dwa. Kota i psa, w roli ścisłości.

3.ulubiona str.internetowa?
Chyba moja własna..., a jak nie to, Opera Lalek (liczy się?)

4.grasz inne gry str.beemoov?
Owszem, codziennie wchodzę na Słodki Flirt, czasem zaglądam też na Cromimi, ale tam gorzej.

5.masz ulubionego artystę?
Zastanówmy się nad znaczeniem tego słowa. Od razu powiem, że jest bardzo obszerne. Nie mam pojęcia czy chodzi o muzyka, malarza, pisarza.... Dobrze powiem tak: nie znam się na obrazach, więc nie bardzo mam prawo kogoś oceniać. Muzyka... hmmm, może David Gahan. (z tego co wiem to jego członek zespołu, pisał ich tekst). Pisarz: Tolkien, oczywiście.

6.ulubiona muzyka?
Jeśli chodzi o rodzaje to słucham tego co wpadnie mi w ucho, od rocka do popu. Ogólnie jednak preferuję utwory zespołu Depeche Mode. A ostatnimi czasy mam fazę na głos Peter'a Hollensa.

7. lubisz malować?
Nie, nie sprawia mi to przyjemności, bo po prostu nie umiem. Każda próba machnięcia pędzlem kończyła się fiaskiem.

8.ulubione zwierze?
Kot. Nie mam jakiegoś szczególnego uzasadnienia, po prostu kocham swojego i nic tego nie zmieni.

9.ulubiony przedmiot,rzecz?
I jak tu wybrać, ja się pytam. Strzelę na miecz świetlny, ale jest tyle niesamowitych rzeczy, że mogłabym długo wymieniać.

10.ulubiona postać w serialu?
W serialu, powiadasz? Jakimś konkretnym? Jeremy Brett w roli Sherlocka Holmesa.

#6 03-02-2015 o 18h44

Miss'ujdzie
sarata123
żyj tak jakby każdy dzień był twoim ostatnim
Miejsce: nad horyzontem i jeszcze dalej

a w star wars? masz ulubionom postać?

https://grafikaizdjecia.files.wordpress.com/2013/07/sygnaturamroczna2.jpg

#7 03-02-2015 o 21h20

Miss'OK
Salyn
...

sarata123 napisał

a w star wars? masz ulubionom postać?

To już całkiem inna bajka. Bo w star wars kocham wszystkich. (wyjdź za mnie Benie Skywalkerze!!! wyjdź za mnie) A w szczególności syna Luke... w ogóle jak mówiłam, wszystkich wsadziłabym na jedno miejsce. Nr 1. Choćby nexu, są przeurocze. Droidy też są extra. (ale się chyba nie liczą) Nad wszystkimi wy-górowałabym chyba tylko Hana Solo. (niestety zajęty i trochę dla mnie za stary) Dobra, przegięłam trochę z wyrazem, bo nie wiem czy się zrozumiałyśmy, ale postacie są stworzone po prostu idealne. I każdy bohater jest moim ulubieńcem, Choćby w najszarszym tle, bo dopełnia całość. Skończyłam

Dyskusja zamknięta

Strony : 1