Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2

#26 30-06-2014 o 14h32

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

Coś strasznie się przeciąga to rozpoczęcie ;-;

#27 30-06-2014 o 15h21

Miss'Sensei
Minwet
Rosier - jedna z postaci mojej współpisarki, którą narysowałam
Miejsce: My own world

Hahaha, po:

1. Nadal nie mam nawet podstawowych obrazków.
2. Rymy do mnie nie przychodzą, więc zagadki dla was też - Jak mi się udał rym? ^*^ No chyba że jest tu jakiś poeta, to może mi pomóc.
3. Miałam dostać taki programik, do dekorowania wnętrz, to bynajmniej parę obrazków do dostania bym miała z głowy, ale coś jeszcze nie dostałam tego programu.
4. Skoro już mogę, to wykorzystam - poszukuję osoby, która ma OFIARĘ... mądrą. W każdym razie taką, której odpowiadanie mądrze na zagadki nie będzie kolidować z charakterem. No i oczywiście właścicielka tez musi to umieć, bo ja jej, tak samo jak pozostałym, pomagać nie będę <3
5. Więcej grzechów na ten moment nie pamiętam, ale jak sobie przypomnę, to dopiszę ;*

https://media.giphy.com/media/OcXfhCkD8sPa8/giphy.gif

#28 06-07-2014 o 14h18

Miss'Sensei
Minwet
Rosier - jedna z postaci mojej współpisarki, którą narysowałam
Miejsce: My own world

Wiecie, wybaczcie, ale rezygnuję z tego opowiadania. Skład się rozsypał, bo niektórzy wiadomości z 16 czerwca jeszcze nie odczytali, to już raczej wgl na missfashion nie wejdą... Reszta w podpunktach:

/ Popatrzcie na wcześniejszy post /
1. Jak tylko zaczynam się błagać u Reici o obrazki, to strzela fochem, bo nie mam wyczucia i mocno się upominam. A bez mojego upominania, to zapomina.
2. Skoro skład się rozsypał, to już by niektórzy zmarli na wejściu.
3. Nie pamiętam od kogo miałam dostać programik, a nikt się nie zgłosił po ostatnim poście.
4. Na tę osobę też nikt się nie zgłosił.
5. Więcej grzechów nadal nie pamiętam.

Może kiedyś jeszcze raz reaktywuję to RPG, ale wtedy już na pewno będę miała wszystko, co potrzebuję, a na razie przepraszam, ale to koniec tego.

https://media.giphy.com/media/OcXfhCkD8sPa8/giphy.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2