`Jestem jak papieros - trudno mnie rzucić `Jestem jak 6 w ToTka - jedna na całe życie `Jestem jak salon ferrari - nigdy nie zawodzę `Jestem jak MEDIA MARKT - nie dla idiotów `Jestem jak Sprite - a Ty pragnienie ^^ `Jestem jak rzeka - wciąż idę do przodu `Jestem jak nadzieja - szybko mogę uciec `Jestem jak ptak - ciągle w innym miejscu `Jestem jak motyl - zachwycam kolorami ;D `Jestem jak miłość - ranie i cieszę * Potrafię kochać z całego serca, ale potrafię także nienawidzić . * Jestem szalona, aczkolwiek umiem czasem wyluzować . * Łatwo nawiązuję nowe znajomości, ale nie od razu nazywam kogoś przyjacielem . * Szanuję tych, którzy mnie i moich przyjaciół szanują ;] * Jestem jaka jestem, i nie obchodzi mnie zdanie innych ;] * Zazwyczaj jestem w dobrym humorku D * Mam wady, jak każdy człowiek - nikt nie jest idealny . Jaka jeszcze jestem ^^ ? . - kłótliwa ? - niestety xD - chamska ? - często xP - wkurzająca ? - bywa .. - szczera ? - jassna sprawa xD ^^ - Wygadana ? - Oczywiście - bezczelna ? - bywa ;| - przyjacielska ? - taak , kocham moich :*** - tajemnicza ? - cóż .. - wyluzowana ? - jasne :d - słodziutka ? - ^^ - śmiała ? - taak P - pewna siebie ? - nic nowego - zakręcona ? - oo tak ^^ - żądna przygód ? - ymhy - leniwa ? - a jakże - kochająca ? - jak każdy
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
Strony : 1