Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 26-01-2014 o 00h33

Miss'nieobczajona
RudaKoala
Piekło jest puste, wszystkie diabły są tu
Miejsce: Gdzieś daleko

Na imie mam Aleksandra, czyli Ola. Lubie jak sie do mnie mowi Alexis lub RudaKoala. Mam 12 lat. Jestem taka ,,podrozniczka" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Przeprowadzalam sie az 11 razy lecz szkole zmienialam 13 razy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Uwielbiam zwierzerzeta. Zostalam ,,wychowana" przez kolegow, Bartka i Mateusza. Zadna dziewczyna nie chciala sie ze mna kolegowac poniewaz nie mialam super ciuchow i bylam kujonem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Tylko oni sie ze mna kolegowali, nauczyli mnie ze w zyciu nie wolno sie poddawac. Nie lubie historii i matematyki :c Ulubiony przedmiot to przyroda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Z klasy jestem najmlodsza lecz najwyzsza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Mam 164 cm i urodzilam sie 23 grudnia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Oceny mam calkiem dobre /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ulubiony zespol to Nirvana, lubie sluchac rocka, ale czasami zdarzy sie ze poslucham sobie popu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Pytania? Pytaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#2 26-01-2014 o 12h46

Miss'Żółtodziób
...

Nirvana *U* Lubisz pikachu?
Twój ulubiony pokemon? xD

#3 26-01-2014 o 13h02

Miss'nieobczajona
RudaKoala
Piekło jest puste, wszystkie diabły są tu
Miejsce: Gdzieś daleko

Kocham pokemony *___* Uubiony to Pikachu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1