Cześć.
Mam na imię Agnieszka. Wiek mało istotny,bo i tak pewnie jestem tu najstarsza... Ciągnie mnie do takich gier,bo jako ostatnia ze znajomych dorwałam się do internetu.Pochodzę z bardzo małej miejscowości gdzie moda mija szybko,bo każdy już ma to coś i staje się to tandetne. Ech.
Bardzo uwielbiam oglądać filmy. Głównie horrory. Chyba wszystkie już oglądałam,jednak po tytułach nie rozpoznam, jak już to po krótkiej treści. Komediami nie pogardzę, każdy czasem lubi się pośmiać. Rzadko oglądam kryminały,ciężko trafić na jakiś dobry. Bez oglądania kabaretów od czasu do czasu chyba bym uschła
Jak znajdę dobry moment to także obejrzę kolejne wygrzebane anime.Ze względu na dość słaby internet, o zgrozo
Marzę o studiach graficznych... A poza tym to chciałabym polecieć w kosmos,marzenie od zawsze,to coś zapiera mi wdech w piersiach Chciałabym w końcu nauczyć się grać na gitarze. Jakoś nie mogę się do tego zabrać niestety. I wiele innych marzeń,ale zachowam już je dla siebie.
Kocham tworzyć grafikę. Od dwóch lat praktycznie w tym siedzę z małymi przerwami. Tutaj znajdziesz pare moich prac: Mój warsztacik " Pod Białym Piórkiem" -KLIKNIJ TU
Na tą stronę sprowadza mnie mała rzecz, uwielbiam odzwierciedlać swoje wnętrze w każdy sposób. Kreowane postaci. Mogę pokazać jak siebie widzę bądź jaka chciałabym być.
Jakieś pytania? pisać śmiało
Ostatnio zmieniony przez Emixa (21-01-2014 o 23h04)