Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 21-01-2014 o 23h01

Miss'ok
Emixa
...

Cześć.
Mam na imię Agnieszka. Wiek mało istotny,bo i tak pewnie jestem tu najstarsza...  Ciągnie mnie do takich gier,bo jako ostatnia ze znajomych dorwałam się do internetu.Pochodzę z bardzo małej miejscowości gdzie moda mija szybko,bo każdy już ma to coś i staje się to tandetne. Ech.
Bardzo uwielbiam oglądać filmy. Głównie horrory. Chyba wszystkie już oglądałam,jednak po tytułach nie rozpoznam, jak już to po krótkiej treści. Komediami nie pogardzę, każdy czasem lubi się pośmiać. Rzadko oglądam kryminały,ciężko trafić na jakiś dobry. Bez oglądania kabaretów od czasu do czasu chyba bym uschła  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/lol.png

Jak znajdę dobry moment to także obejrzę kolejne wygrzebane anime.Ze względu na dość słaby internet, o zgrozo /modules/forum/img/smilies/snif.gif
Marzę o studiach graficznych... A poza tym to chciałabym polecieć w kosmos,marzenie od zawsze,to coś zapiera mi wdech w piersiach  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif Chciałabym w końcu nauczyć się grać na gitarze. Jakoś nie mogę się do tego zabrać niestety. I wiele innych marzeń,ale zachowam już je dla siebie.

Kocham tworzyć
grafikę. Od dwóch lat praktycznie w tym siedzę z małymi przerwami. Tutaj znajdziesz pare moich prac: Mój warsztacik " Pod Białym Piórkiem" -KLIKNIJ TU

Na tą stronę sprowadza mnie mała rzecz, uwielbiam odzwierciedlać swoje wnętrze w każdy sposób. Kreowane postaci. Mogę pokazać jak siebie widzę bądź jaka chciałabym być.

Jakieś pytania? pisać śmiało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png 

Ostatnio zmieniony przez Emixa (21-01-2014 o 23h04)

#2 22-01-2014 o 12h05

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Hej hej!
Jeżeli dopiero marzysz o studiach, to na bank najstarsza nie jesteś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png)) (aaa, widzę wiek w profilu, jestem starsza, a i siebie zdecydowanie najstarszą tu nie nazwę)
Ojej, śliczna grafika. Masz talent, dobra kobieto. Powodzenia z marzeniami życzę!

#3 22-01-2014 o 19h41

Miss'ok
Emixa
...

No marzę o studiach,bo to tuż tuż /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Ja tam mojej grafiki talentem nazwać nie mogę,jeszcze wieleee mi brakuję,ale dziękuję serdecznie!

#4 22-01-2014 o 20h22

Miss'Sensei
lillchen

Młodziutka jesteś, życie przed Tobą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Szczerze Ci kibicuję, żebyś się dostała na wymarzone studia. A masz już upatrzoną uczelnię?

#5 23-01-2014 o 00h49

Miss'ok
Emixa
...

Do lublina planuję. Ale jak wyjdzie ,czas pokażę.

#6 23-01-2014 o 15h40

Miss'Sensei
lillchen

Lubisz czytać książki? Jeśli tak, to jakie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#7 23-01-2014 o 16h36

Miss'ok
Emixa
...

Nie czytam książek,nie mam czasu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1