Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 12-01-2014 o 16h48

Miss'nieobczajona
BeautyMonster
...
Miejsce: Iłża

Hej^^
Mam na imię Natalia i kilkanaście lat. Wieku zazwyczaj nie zdradzam, bo wtedy wszyscy traktują mnie inaczej, a to nie wiek, określa człowieka, tylko jego charakter. Pochodzę z małej miejscowości pod Radomiem - Iłży, z którą związanych jest dwoje poetów: Jan Czarniecki i Bolesław Leśmian.

Bardzo lubię muzykę. Słucham prawie wszystkiego: od popu, do folk metalu. Moim ulubionym zespołem jest m.in. Nickelback.
Zakochana jestem w komiksach Marvela i w ich ekranizacjach. Szczególnie w Thorze.
Uwielbiam książki, które po części są egzystencjom mojego życia. Nie będę wymieniała wszystkich, które kocham, ale niektóre z nich to: Eragon, Wampiry z Morganville i Czerwień Rubinu. Moim mistrzem nad mistrzami jest J.R.R. Tolkien, którego książki są dla mnie jednymi z najważniejszych, choć przy Silima-cośtam przysypiałam.
Filmami też nie pogardzę,  jednak komedie romantyczne to coś czego nienawidzę. Większość filmów, które oglądałam bardzo polubiłam, ale tłumaczę sobie to tym, że oglądam same dobre filmy.
Moim marzeniem jest to, aby poznać Natalie Portman, Robet'a Dawney Jr. i Toma Hiddleston'a, oraz to, aby w końcu wziąć się w garść i napisać bloga.

Jeśli coś chcecie wiedzieć więcej, pytajcie. Nie gryzę /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif 

#2 14-01-2014 o 20h10

Miss'ok
Iza97
Kochasz? To kochaj i nie daj uciec, a jeśli uciekł to znaczy, że Cię nie kochał.
Miejsce: Kraków

Witaj. Też lubię produkcję Marvela. A oglądałaś zjednoczeni? fajny tylko trochę przekombinowany. Ale wolę Spajdermena z Marvela.
Jaki jest twój ulubiony kolor?
Czy lubisz romanse łączone z nutką komedii?
Nie wiem co jeszcze mogę cię zapytać.
Ale zapraszam do mnie.
/modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?

#3 14-01-2014 o 20h57

Miss'nieobczajona
BeautyMonster
...
Miejsce: Iłża

Nie, nie oglądałam. Jakoś nie mogę znaleźć czasu żeby coś obejrzeć. Albo mi się nie chce.
Mój ulubiony kolor... Mam takie dwa: fioletowy i zielony.
Nie. Nie przepadam. Chociaż, jeśli jest to mądry humor, to lubią. Jest kilka takich romansideł, w których się zakochałam
/modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif

#4 19-01-2014 o 10h46

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Poważne te Twoje marzenia. Jak zamierzasz je zrealizować? Te sławy raczej same nie zapukają do Twoich drzwi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Faktycznie komedie romantyczne są strasznie męczące... Co do wieku, miałam kiedyś ten sam problem co Ty, zawsze byłam wszędzie najmłodsza, bo lepiej dogadywałam się ze starszymi, ale wiesz z czasem to przechodzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Konkretnie wtedy kiedy się trochę podrośnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#5 19-01-2014 o 15h26

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~
Miejsce: Pomocnik Moderatora

Czerwień Rubinu!?
A pozostałe 2 części czytałaś? :c
Powiedz że tak. Kocham Trylogię czasu *-* Love Forever
:3 A jakie książki kochasz?
Zakładam że fantasy *-*

Dyskusja zamknięta