Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 10-01-2014 o 20h49

Miss'wow
Sooyoung
...

Reaktywacja,bo tak <3

Fabuła
Trzy dni do świąt bożego narodzenia. Choinki już poubierane,prezenty kupione teraz tylko gotować dania na wigilię. Lecz po południu stało się coś niesamowitego.
Pukanie w drzwi zakłóciło spokój małżeństwa,które właśnie oglądało program w telewizji.
Przed drzwiami znaleźli olbrzymi prezent.
W środku znaleźli... Śpiącego chłopca w wieku 14 lat. Nic nie pamięta i zachowuje się jak dziecko.
Czy odnajdzie swoje miejsce w rodzinie? Czy może znów zostanie porzucony? A może będzie traktowany jak... Zwierzątko domowe?

O co chodzi?
Wcielamy się w rodzinę. No chyba wiadomo co do reszty. Proszę o przynajmniej jeden post dziennie.

Role:
Mężczyzna - bogaty biznesmen z firmą. Zarabia mnóstwo pieniędzy nawet gdy nie pracuje. Kocha swoją żonę i razem żyją szczęśliwie. Miły i zabawny. Nie może mieć dzieci. (25 - 29 lat) - Asuu
Kobieta - nie pracuje. Żyją na poziomie dzięki mężowi,ona zajmuje się domem i czasem pomaga mu w pracy. Zawsze uśmiechnięta i szczęśliwa. Nie może mieć dzieci ale nigdy o tym nie myślała (24 - 28 lat) -
Chłopak - o którym tak naprawdę jeszcze nic nie wiadomo - Sooyoung

Co do kart daje wolną rękę tylko proszę o dodanie jej w ciągu 24h <3 Jak możesz jeszcze dziś to wstawiaj ><

Ostatnio zmieniony przez Sooyoung (11-01-2014 o 10h47)

https://31.media.tumblr.com/tumblr_lw04gr6YOq1r7tveho1_500.gif
Jeżeli chcesz pisać dwuosobowe RPG lub brakuje ci jakiejś postaci - pisz.

#2 10-01-2014 o 22h35

Miss'całkiem całkiem
Magiczna375
...
Miejsce: Nigdy Nie Mów Nigdy

Mogę być "Kobietą"?

Karta Postaci:

O mnie:
Imię: Anastazja
nazwisko: Seegne
status: mężatka, bezrobotna, bogata

Wygląd:
Oczy: duże,niebieskie
Usta: małe, uśmiechnięte
Twarz: średniej wielkości
Włosy: długie do pasa, proste, brązowe
Wzrost: wysoka, 185 cm
Sylwetka: szczupła
Znaki szczególne: brak

Cechy Charakteru:
pozytywne: wesoła,uśmiechnięta,radosna,optymistka.
negatywne: bierze dużo błahych rzeczy do serca.

Ostatnio zmieniony przez Magiczna375 (10-01-2014 o 23h26)

...

#3 10-01-2014 o 22h51

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

To ja klep mężczyznę c:

Link do zewnętrznego obrazka

Imię

Richard

Nazwisko

Seegne

Wzrost

170 cm

https://24.media.tumblr.com/tumblr_lyl3xlcIH51qbqzhoo1_500.gif

29 lat

Wygląd

Charakter

Richard jest osobą radośnie nastawioną do życia. Nawet uznają go niektórzy za sympatycznego. Taki jest wobec przyjaciół i rodziny. Inni znają go jako sarkastycznego dupka, który nie ma co robić i kupuje drogie auta oraz motocykle. To nie jego wina, że jest fanem motoryzacji i w rzeczywistości nie kupuje tyle aut. I tak jego faworytem jest stary Mustang, którym jeździ z żoną. Za to ma także auto o włoskim sercu – Ferrari; które jest tylko na jego prywatne przejażdżki. Kocha ryk silnika. Kto by uwierzył, że taka szycha woli siedzieć pod samochodem, niż na konferencjach. Ma trochę chore poczucie humoru, a jego najbliżsi znajomi to takie same motoświry jak on.

Ciekawostki:

- Fan motoryzacji ;
- Serio… Jego prowadzenie auta jest niebezpieczne. Raz chciał przejechać gościa bo wyglądał mu zbyt podejrzanie;
-  Kocha jeździć do Włoszech;
- Zna perfekcyjnie kilka języków: włoski, hiszpański, rosyjski, macedoński, grecki, angielski oraz niemiecki;
- Nałogowy pijacz kawy oraz palacz;
- Jak nie auto to motocykl;
- Przed małżeństwem jeździł po świecie z kumplami i testował różne samochody;
- Ma kompleksy na temat wzrostu;

Ostatnio zmieniony przez Asuu (11-01-2014 o 14h23)

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#4 11-01-2014 o 19h52

Miss'wow
Sooyoung
...

||Imię|| : Samuel

||Nazwisko|| : ----

||Płeć|| : Mężczyzna

||Orientacja|| : ----

||Wiek|| : 12 lat

||Data urodzenia|| : 31.12/01.01

||Wzrost|| :120 cm

||Waga|| :Idealna

||Kolor Oczu|| : Czarne

||Kolor Włosów|| : Brązowe

||Charakter||
Delikatny chłopak,nieśmiały i cichy. Nie zwraca na siebie zwykle uwagi. Rzadko się odzywa i ma śliczny śmiech. Czasem trochę za bardzo naiwny i zbyt dziecinny. Jak na swój wiek bardzo rozważny i ostrożny.

||Ciekawostki||
-Nienawidzi ogórków
-Uzależniony od słodyczy
-Lubi śpiewać i tańczyć
-Naprawdę dobrze rysuje
-Chciałby być dziennikarzem lub fotografem
-Cierpi na amnezje
-Nic nie pamięta

Ostatnio zmieniony przez Sooyoung (11-01-2014 o 19h52)

#5 11-01-2014 o 20h04

Miss'wtajemniczona
Asuu

//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15609.jpg

Zaskoczony spojrzałem w stronę przedpokoju. Nie żeby coś, ale przecież ja tu oglądam telewizję z żoną. Już chciałem zignorować dzwonek, ale moja kochana żoneczka spojrzała na mnie znacząco. Więc chcąc czy nie chcąc podniosłem się z fotela. Podszedłem do drzwi i je otworzyłem. Może jestem niski, ale nie ujrzałem nikogo. Ba! Musiałem spojrzeć w dół by ujrzeć prezent? Jakiś krewny wykombinował niespodziankę, czy może Jeremy wrzucił do środka pięść na sprężynie? Ostrożnie uniosłem wieko i.
- Dziecko?
Wpadłem w szok. Bez namysłu wziąłem chłopca na ręce. W końcu zimno na dworze i zaniosłem go do salonu. Położyłem na kanapie obok żony.
- Jak się nazywasz? - spytałem łagodnie.
Oj jak to wytłumaczyć żonie, to ja nie wiem...

//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#6 11-01-2014 o 20h24

Miss'wow
Sooyoung
...

Samuel

Ciemność. W ręku trzymałem tylko białą przytulankę,która sprawiała,że się nie bałem. Jakieś dźwięki,które wydały się niczym otwieranie drzwi. Sztuczne światło wpadło do środka i schyliłem głowę w dół.
Poczułem jak ktoś mnie podnosi... Przymknąłem oczy,a czując miekkie podłoże zamknąłem je od razu... Nie wiem gdzie jestem... A jak się nazywam..? A tak. Samuel.
Byłem zmęczony. W sumie sam nie wiem czemu. Zasnąłem tuż po usłyszaniu pytanie. Ciekawe kto to był? Nie wiem... Pogrążyłem się w śnie.

#7 11-01-2014 o 20h39

Miss'wtajemniczona
Asuu

//photo.missfashion.pl/pl/1/20/moy/15609.jpg

Chłopiec zasnął przytulając białą maskotkę. Co mogłem zrobić jak nie pójść po koc i go przykryć. Spojrzałem na żonę, która była zdezorientowana. Poprosiłem ją do kuchni, by nie obudzić dziecka. Kiedy się tam znaleźliśmy otwierałem usta by coś powiedzieć... Ale nie wiem co. Sytuacja była bardzo dziwna.
- Kochanie... Ten chłopiec był w prezencie na dworze pod naszymi drzwiami - powiedziałem na jednym wdechu. - Myślałem, że to Jeremy podrzucił pudełko z rękawicą bokserską na sprężynie... Ale to nie to. Zamiast tego chłopiec!
Wiem. Moja wypowiedź nie była inteligentna, ale dobrze wiedziałem, że moja żona rozumie o co mi chodzi.

#8 11-01-2014 o 20h59

Miss'wow
Sooyoung
...

Samuel

Kolorowe sny przepełnione bezsensowną fabułą i marzeniami. Wszędzie słodycze i same przyjemności. Tęcze,jednorożce i tak dalej to nie moje sny. Moje sny przepełnione są pustką i starymi wspomnieniami,których nie pamiętam. Niejasnymi i dziwnymi.
Nie da się z tym nic zrobić... Cierpię na amnezję i tyle... Od dziecka... Zawsze budzę sie pamiętając tylko imię i tą chorobę... I sny... Więcej snów...

Dyskusja zamknięta

Strony : 1