Fabuła: Jesteśmy paczką klasową. NIe każdy każdego lubi ale niestety musimy przeżyć ze sobą razem w klasie. Oczywiście zakochujemy się i kłócimy jak normalni uczniowie. Tylko my mamy większy temperament.
Bohaterowie:
1.1- Każdy jej zazdrości że jest bardzo lubiana. Jest najlepszą przyjaciółką 1.2 i jest dziewczyną chłopaka 2.1.Trochę naiwna(eminara)
1.2- Najlepsza koleżanka 1.1 jest dziewczyną 2.2. Rozpoznają ją dlatego że zawsze kogoś ochroni przed diwami szkolnymi i przed innymi. Nie ufa chłopakowi 2.1 ale jak jej przyjaciółka mu wierzy to ona też musi. (ja)
1.3-Królowa szkoły. Zakochana w 2.1 chce go odebrać i upokorzyć 1.1. Oczywiście znęca sie też nad innymi.Nienawidzi też 1.2 (Evely)
1.4-Wierna giermka królowej szkoły jak nie mniej ważna. Ona jednak chce upokorzyć 1.2 i odebrać jej faceta jak i reputacje.Nienawidzi też 1.1(Yoshiko)
2.1- Szkolny sportowiec. Dziewczyny zmienia jak rękawiczki i nie liczy się z nich uczuciami. Z jednej strony kocha 1.1 ale z drugiej chciał by być z 1.3 dlatego że jest sławna. Wykorzysta każdą sytuacje aby się popisać.(Ikuna)
2.2 Drugi z sportowców lecz on jest wierny swojej dziewczynie którą kocha. Popiera w decyzjach swoich przyjaciół ale zawsze wtrąci swoje dwa grosze.(Lorren)
2.3 Trzeci z chłopaków. Raczej cichy. Marzy aby założyć swój zespół.
Z natury samotnik. Woli sam ze sobą spędzać czas. Lecz czasem chodzi z paczką. Zakochany jest w 1.1 ale boi jej się wyznać uczucia że niby się skompromituje. (Lynn)
Reguły:
*Kp do 24h
*Nie kłócimy się poza grą
*Wygląd realny(jak ktoś nie ma zdjęć to może być rysunek jakiś ale proszę aby może jakiś realny by się znalazł)
*No i tak jak zawsze wszystko
*Jak przeczytałeś/łaś wszystko napisz pod spodem "Miłość"
Imię: Eden(czyt. Iden)
Nazwisko: Sherman
Rola: 1.2
Opis: Jakoś w swojej naturze tak ma że ochrania ludzi. Nie jak jakiś policjant ale przed upokorzeniem. Lubi się o innych troszczyć. Oczywiście ma charakterek. Zawsze stara się postawić na swoim nigdy nie da się oszukać. Jest wierna i szczera ze swoim chłopakiem którego kocha. Uwielbia spędzać czas ze swoją przyjaciółką. Jak i nie trawi gwiazdek szkolnych. Stara się o nich nie myśleć. Zastanawia się czemu one tak robią. Ale jak o tym myśli to już jej się odechciewa szukać powodów może one tak mają po prostu. Jest też zadziorna i uparta. W skrócie z charakterkiem.
Zainteresowania: Interesuje się tańcem i sportem. Zawsze towarzyszyło to mojemu życiu i stało sie moim hobby i zainteresowaniem.
Ciekawostki:
*Ma młodszą siostrę
*Kocha słodycze
*Miała kiedyś wypadek samochodowy jak brała udział w wyścigu ulicznym bo chciała dowieść że kobiety są twardsze niż mężczyźni. Ale coś poszło nie tak i wypadłam z toru i straciłam na chwilę przytomność. O tym zakładzie i wyścigu wie każdy oprócz jej chłopaka
*Nadal wymyka się po cichu na tego typu wyścigi ale jako obserwator. Tymczasowo.
*Często wpada w bójki ale to raczej nie ciekawostka a fakt
*Ma prawo jazdy
Wygląd:
Ostatnio zmieniony przez majkel325 (06-01-2014 o 20h11)