Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 02-01-2014 o 20h02

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Łomża

Mam na imię Julia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mam 12 lat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Bardzo lubię konie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png sama mam stadninę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Mieszkam Blisko Łomży /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png To pewnie kojarzy się wam z Piwem ^_^  No dobra co chcecie jeszcze o mnie wiedziec??? Pozdrawiam ^_^ :*

#2 03-01-2014 o 19h21

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Co to znaczy że masz stajnie? Nie znam się na tym, więc rozwiń /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Faktycznie Łomża kojarzy się z piwem, ale mam nadzieję że nie dla Ciebie bo masz 12 lat ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Mamy pytać to pytam : Masz jakieś zwierzaki? Jakie są Twoje ulubione przedmioty? Kim chciałabyś zostać w przyszłości? Czy masz jeszcze jakieś inne zainteresowania? Udanej gry życzę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png !

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3 05-01-2014 o 12h43

Miss'ok
Iza97
Kochasz? To kochaj i nie daj uciec, a jeśli uciekł to znaczy, że Cię nie kochał.
Miejsce: Kraków

Hej. Łomża... fajnie ja się tam urodziłam  , a mieszkam w Krakowie.
Co lubisz robić po za końmi?
jakieś hobby, co robisz w wolnym czasie (prócz koni^^).
Zapraszam do mnie ^^
^^  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Co jest ważne w życiu?
-Pieniądze?
-Sława?
-Szczęście w życiu?

#4 08-01-2014 o 18h52

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Ulubiony kolor? Ulubiony przedmiot w szkole? Może lubisz czytać książki? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1