Jestem Violett1 miło mi was poznać xDD hmm co bym mogła tu o sobie napisać.. Tak w skrócie napisze.. xD Z natury jestem dosyć nieśmiała mam też w miarę duże poczucie humoru.. nie lubię kłamstw ani tego jak ktoś ocenia ludzi po pierwszej rozmowie czy po wyglądzie.. Interesuję się głównie rysowaniem Kocham oglądać anime a także czytać mangę.. w wolnym czasie lubię wyjść ze znajomymi .. myślę że to na tyle xD Jeśli coś byście chcieli się jeszcze dowiedzieć to piszcie
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#2 07-12-2013 o 16h49
Jakie książki czytasz? Ile masz lat? Wolisz psy czy koty? Co Ci się podoba w tej grze?
Swoją drogą nie jesteś chyba taka niesmiała, skoro zdecydowałaś się napisać na forum
#3 07-12-2013 o 18h23
oj uwierz jestem xDD ale to bardziej chodzi o rozmowy takiego typu ze głosowe lub spotkanie się z kimś po raz 1 xD Czytam praktycznie tylko japońskie komiksy xD bo tak to nie przepadam za książkami xD mam 16 lat ;p w sumie lubię i psy i koty x3 w sumie to jeszcze tak bardzo nie wiem co mi się w niej podoba ale jak tak patrzeć to bardzo fajne stroje są tutaj i fryzury *o*
#4 08-12-2013 o 14h31
Internet to dar dla nieśmiałych ludzi coś o tym wiem Można się nawet w nim "wyrobić". Jakie są Twoje ulubione przedmioty w szkole? Masz jakiś talent?
#5 10-12-2013 o 20h16
Ulubione przedmioty hm.. jakoś nie mam takich xD Talent hm.. nawet całkiem ładnie rysuje tzn jak sama coś wymyśle to tak średnio lecz czasami nawet ładnie najlepiej mi wychodzi rysowanie z obrazka xD
#6 11-12-2013 o 20h03
To może coś narysuj i nam pokażesz
#7 18-12-2013 o 17h48
Cześć Violett!
Jak widać mamy takie same zainteresowanie czyli te japońskie rzeczy...
Ulubione anime?
Ulubiona manga?
#8 02-01-2014 o 20h06
Pewnie Twoją idolką jest Martina Stoessel a ulubionym serialem Violetta? To Leon vs Diego i Leon vs Tomas
Strony : 1