Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 07-12-2013 o 16h40

Miss'Żółtodziób
Violett1
...
Miejsce: Warszawa

Jestem Violett1 miło mi was poznać xDD hmm co bym mogła tu o sobie napisać.. Tak w skrócie napisze.. xD Z natury jestem dosyć nieśmiała   /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif mam też w miarę duże poczucie humoru..  nie lubię kłamstw ani tego jak ktoś ocenia ludzi po pierwszej rozmowie czy po wyglądzie.. Interesuję się głównie rysowaniem  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif Kocham oglądać anime a także czytać mangę.. w wolnym czasie lubię wyjść ze znajomymi .. myślę że to na tyle xD Jeśli coś byście chcieli się jeszcze dowiedzieć to piszcie  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#2 07-12-2013 o 16h49

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Jakie książki czytasz? Ile masz lat? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Wolisz psy czy koty? Co Ci się podoba w tej grze? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Swoją drogą nie jesteś chyba taka niesmiała, skoro zdecydowałaś się napisać na forum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3 07-12-2013 o 18h23

Miss'Żółtodziób
Violett1
...

oj uwierz jestem xDD ale to bardziej chodzi o rozmowy takiego typu ze głosowe lub spotkanie się z kimś po raz 1 xD Czytam praktycznie tylko japońskie komiksy xD bo tak to nie przepadam za książkami xD mam 16 lat ;p w sumie lubię i psy i koty x3 w sumie to jeszcze tak bardzo nie wiem co mi się w niej podoba ale jak tak patrzeć to bardzo fajne stroje są tutaj i fryzury *o*

#4 08-12-2013 o 14h31

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Internet to dar dla nieśmiałych ludzi coś o tym wiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Można się nawet w nim "wyrobić". Jakie są Twoje ulubione przedmioty w szkole? Masz jakiś talent?

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#5 10-12-2013 o 20h16

Miss'Żółtodziób
Violett1
...

Ulubione przedmioty hm.. jakoś nie mam takich xD Talent hm.. nawet całkiem ładnie rysuje tzn jak sama coś wymyśle to tak średnio lecz czasami nawet ładnie najlepiej mi wychodzi rysowanie z obrazka xD

#6 11-12-2013 o 20h03

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

To może coś narysuj i nam pokażesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#7 18-12-2013 o 17h48

Miss'Żółtodziób
...

Cześć Violett!
Jak widać mamy takie same zainteresowanie czyli te japońskie rzeczy...
Ulubione anime?
Ulubiona manga?

#8 02-01-2014 o 20h06

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Łomża

Pewnie Twoją idolką jest Martina Stoessel a ulubionym serialem Violetta? To Leon vs Diego i Leon vs Tomas /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1