Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 21-12-2013 o 18h36

Miss'Żółtodziób
...

Hej, jestem Iwona.

Jestem raczej osobą cichą i spokojną, ale nie wyobrażam sobie życia bez przyjaciół i bliskich mi osób. Lubię oglądać filmy oraz czytać książki, głównie kryminalne i horrory. Uwielbiam zwierzęta, sama mam psa i szczura;) W przyszłości chciałabym zostać kardiologiem
Nienawidzę zmywać naczyń/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#2 22-12-2013 o 12h21

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Ja też nie cierpię zmywać naczyń, zwłaszcza tłustych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Miło Cię poznać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ! Ile masz lat i czym się zajmujesz? (szkoła,praca)

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3 22-12-2013 o 17h42

Miss'Żółtodziób
...

24lata. Póki co jeszcze studiuję,ale już ostatni rok;)
Jest ktoś z Łodzi i okolic?

#4 23-12-2013 o 00h23

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Jakie kryminały lubisz czytać? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#5 23-12-2013 o 12h35

Miss'Żółtodziób
...

Z kryminałów to głównie A.Christie, A.Marinina, S.Beckett, Z. Miłoszewski. Oprócz tego także A.de la Motte, A.Rice i Masterton.

#6 23-12-2013 o 13h24

Miss'Żółtodziób
...

Fakt Agatha Christie ma fajne książki, ale mogę ci z dumą polecić Chmielewską. Nasza polska pisarka, a kryminały ma świetne!
Niestety ja z Rzeszowa ^^
A żeby coś tam coś tam stało się za dość czy coś... To jakie sporty uprawiasz?

#7 23-12-2013 o 14h28

Miss'Żółtodziób
...

W zasadzie tylko amatorsko pływanie, kolarstwo, joga. Z biegania musiałam zrezygnować, bo kontuzja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

#8 23-12-2013 o 14h58

Miss'Żółtodziób
...

Biedna Tedi... >.<
Z jogą jestem za pan brat pomimo iż dawno się nie rozciągałam wciąż potrafię chodzić w pozycji kwiat lotosu, a w szczególności złożyć go bez użycia rąk.
Jaka jest twoja ulubiona pozycja jogi?

#9 23-12-2013 o 15h49

Miss'Żółtodziób
...

Chyba drzewa albo wojownika, ale ciężko powiedzieć, że są moimi ulubionymi, bo generalnie lubię się przy jodze porozciągać i zrelaksować w różnych pozycjach. Byle nie w odwróconych, bo nie radzę sobie z głową w dole /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#10 25-12-2013 o 13h04

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Jaki kierunek studiujesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ? Ja jestem z Wrocławia, ale mam w Łodzi rodzinę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Joga mi się źle kojarzy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png ze statystyką (to dość skomplikowane /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png)

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#11 30-12-2013 o 15h16

Miss'Żółtodziób
...

Czasami głowa w dole nie jest taka zła zależy od pozycji...
Lubisz oglądać filmy?

#12 30-12-2013 o 15h40

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

Witaj na missfashion i baw sie dobrze !

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

Dyskusja zamknięta

Strony : 1