Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 23-12-2013 o 17h00

Miss'Żółtodziób
Calisa
...

Witam wszystkie forumowiczki, z tej strony Calisa. Gram tak sobie, bo gram, ale mimo wszystko postanowiłam się przywitać i jakoś skrótowo przedstawić.
Mam na imię Ania, interesuję się muzyką i śpiewem. Z wokalem mam do czynienia już ponad trzy lata, troszkę dłużej bawię się w produkcję muzyki elektronicznej (to tak bardzo profesjonalnie brzmi...). Tworzę głównie sample dla kolegów-raperów jak i pod swój wokal. c;
Tańczę też sobie dancehall oraz zumbę, jeśli o to drugie chodzi, to zamierzam zostać instruktorką. Kiedyś. Bardzo kiedyś, bo kurs drogi. Ale planuję to od dłuższego czasu.
Mam jeszcze milion kwestii, które chciałabym tutaj poruszyć, ale zdaję sobie sprawę z tego, że nikt nie ma czasu na brnięcie przez kolumnę tekstu, więc utnę swój słowotok w tym momencie i jeśli coś Was nurtuje - piszcie. Tymczasem pozdrawiam i  uciekam. /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#2 25-12-2013 o 13h05

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Nie krępuj się, trzeba było napisać więcej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Widzę, że jesteś bardzo utalentowaną osóbką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Czym się zajmujesz na co dzień (praca, nauka)? Masz jakieś zwierzęta?

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3 26-12-2013 o 23h54

Miss'Żółtodziób
Calisa
...

Może i tak, ale jak ja się czasami rozpiszę... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Uczę się i przy dobrych wiatrach w tym roku zdaję maturę, dodatkowo dorabiam sobie jak mogę, ale to nic ciekawego.
Mam, dwa koty: Teksasa i Biankę.

#4 27-12-2013 o 01h29

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Witam moją imienniczkę! Ja też w tym roku zdaję maturę i dorabiam jako korepetytorka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Co Ty robisz? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Z czego będziesz pisać egzaminy? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Temat prezentacji Ci podpasował czy jest zupełnie nie z Twojej bajki? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#5 27-12-2013 o 22h53

Miss'Żółtodziób
Calisa
...

Również witam. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jako korepetytorka też mi się zdarzyło dorabiać. Pisywałam też prace na prezentacje maturalne, a ostatnio pracowałam nawet jako hostessa. Często pomagam w sklepie wujka, układam towar, stoję za ladą. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Łapię się wszystkiego, czasami wpadnie mi trochę gotówki za jakieś muzyczne zlecenie, ale to tak z polecenia, nie siedzę w "branży" - jeszcze. (:
Zdaję rozszerzenie z polskiego i angola, bo tylko to jest mi potrzebne na anglistykę. Myślałam o wokalistyce, ale doszłam do wniosku, że na studiach nie nauczyłabym się niczego więcej niż to, co już umiem, a dla samego papierka szkoda mi marnować trzech lat.
Temat bardzo mi podpasował, bo wzięłam sobie scharakteryzowanie kobiet w twórczości wybranego artysty. Wybrałam Pratchetta, a że jego literaturę znam jak własną kieszeń, nawet nie zaczęłam się jeszcze przygotowywać. ^^

Dyskusja zamknięta

Strony : 1