Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 19-12-2013 o 16h48

Miss'Żółtodziób
...

Witam mam na imię Natalia, mam 13 lat interesuje się zwierzętami ,w szczególności kocham koty ♥ Dowiedziałam się o tej grze przez sieć gier Beemoov..gdzie gram w SF. Jestem troszkę nieśmiałą dziewczyną która jak tylko chłopak ją dotknie mówi coś w stylu "przepraszam" lub po prostu uciekam. Jestem zwolenniczkom Anime oraz Mang /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Chętnie podzielę się z wami innymi skrawkami mojego charakteru ale na razie nic nie przychodzi mi do głowy bym wam o tym napisała. Mam nadzieje ,że miło będzie nam się grać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
   Na wszystkie pytania odpowiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif

#2 19-12-2013 o 22h06

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Też kocham koty więc mamy ze sobą coś wspólnego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Masz jakiegoś kotka, albo innego zwierzaka? Jakie masz oceny w szkole i jaki jest Twój ulubiony przedmiot?

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#3 20-12-2013 o 16h27

Miss'Żółtodziób
...

Jessica23 napisał

Też kocham koty więc mamy ze sobą coś wspólnego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Masz jakiegoś kotka, albo innego zwierzaka? Jakie masz oceny w szkole i jaki jest Twój ulubiony przedmiot?

Cześć!
1.Tak mam kotka nazywa się Mruczek, i trzy pieski Tiko,Pimpek,Roki.
2.Oceny w szkole mam średnie nie za wysokie ale też nie niskie.
3. Ulubiony przedmiot dla mnie to historia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#4 20-12-2013 o 20h07

Miss'Fuzja
Jessica23
...

Psy z kotem się dogadują bez problemu ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#5 21-12-2013 o 21h56

Miss'Żółtodziób
...

Jessica23 napisał

Psy z kotem się dogadują bez problemu ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Owszem, są wobec siebie przyjaźnie nastawione. Przynajmniej tak się zachowują gdy jestem obok /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#6 22-12-2013 o 12h22

Miss'Fuzja
Jessica23
...

No to super, pozazdrościć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja mam 2 koty i się nie cierpią /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#7 23-12-2013 o 12h14

Miss'Żółtodziób
...

Cześć! Przygotowałam kilka pytań.

1. Jakie jest Twoje ulubione anime?
2. Czytasz książki?
3. Masz rodzeństwo?
4. Wolisz zimę czy lato?
5. Która gra Cię bardziej wciągnęła - MF czy SF?
Miło Cię poznać.

#8 23-12-2013 o 13h33

Miss'Żółtodziób
...

Witaj Nataliooo! *Biegnie z otwartymi ramionami i nagle potyka się o prostą drogę i ląduje na twarzy* Dobra do formalności przejdziemy później... *Mamrocze*
Coś słyszałam, że lubisz Kyoukai No Kanata. Ja zabieram się za oglądanie, ale zabrać się nie mogę.
Jak się nazywasz na SF?

Dyskusja zamknięta

Strony : 1