- Lalki, to zależy jaki ma procesor. Najnowszym modelom całkowite naładowanie zajmuje 4 godziny, w przypadku Tos!ek'48 ładowanie pełne może potrwać 6-7 godzin. Sądzę że to jednak tylko drzemka porządkowa. Lalki czasem musza uporządkować nowe pliki, usunąć z dysku te stare, nieużywane.
Popatrzyłam na nią, kompletnie zapomniałam że mamy w pokoju chłopaka, psia kość! Co on musiał sobie pomyśleć o tak rozgadanej lalce! Póżniej miku wypchnęła nas z pokoju, po cichu liczyłam że spotkam Shuna Ihare, miałam przekazać mu kilka dokumentów od japońskiej fili PIXEL, a jak do tej pory nie widziałam się z nim osobiście. Wyjść na słońce, o nie miałam zaprogramowane że gdy pogoda jest słoneczna mam osłaniać się parasolką jak przystało na japońską piękność. Poszłam za Shadyią do pokoju, żebym tez mogła się przebrać.
Jeszcze jedna lalka, piękna lalka! Jestem szczęściarzem coraz więcej ślicznych dziewczyn o i w końcu nie jestem rodzynkiem w towarzystwie. O kurcze francuska P4S1S! Czemu ja nie mogę się nią opiekować, nie żebym chciał zamienić którąś z moich uroczych podopiecznych, ale byłem trochę zazdrosny o chłopaka obok niej.
- Bonjour Modemoiselle P4S1S.
Uśmiechnałem się do niej i szepnąłem do moich towarzyszek którymi się opiekowałem.
- To lalka z mojego kraju, przywitajcie się z nią ładnie
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (12-12-2013 o 20h23)