Link do zewnętrznego obrazka
Czy… Czy ty możesz to sobie wyobrazić?
Do mnie to nadal nie dociera.
Jak to w ogóle mogło się stać?
Ja…
Nie chcę w to uwierzyć.
Dwie najlepsze przyjaciółki.
Wydawałoby się, że nic nie jest w stanie ich rozdzielić. Zawsze razem, jakby połączone niewidzialnym łańcuchem. Wyglądało to, jakby nie mogły bez siebie żyć i poza sobą praktycznie świata nie dostrzegały. Nic się nie liczyło, problemy nie miały dostępu do ich świata.
Dwie różne osobowości.
Przeciwieństwa się przyciągają, nieprawdaż? One byłyby idealnym przykładem. Mimo wielu różnic tak dobrze się dogadywały, jakby czytały sobie w myślach. Lecz po tylu latach znajomości, co się dziwić? Przyjaciółki z dzieciństwa…
Jednak wszędzie kiedyś pojawi się rysa, a potem już tylko będzie się ona powiększać, aż więź między ludźmi całkiem pęknie. Tak było i tym razem, one nie odstąpiły od reguły. Zresztą nic co wydaje się być idealne nie mogłoby przetrwać zbyt długo w tym świecie.
O co chodzi?
Para przyjaciółek, nie do rozdzielenia, wspólne dzieciństwo, wspólne zabawy i co najgorsza wspólne miłości... Jak to bywa pojawia się kłótnia, która niszczy wszystko co przez te czas zdobyły. Kończą się spotkania, plotki, a już na pewno rozmowy. Obydwie zmieniają szkoły, przeprowadzają się i żyją własnym życie. Pewnego dnia jednak przychodzi im się ponownie spotkać. Po tylu latach nienawiści, konfliktów i kłótni nakazano im razem zamieszkać. Tak się zaczyna ich wspólne życie pełne dziecinnych dowcipów, wrzasków...
Postacie
Nieve - tachi - Eres
@JasmineRose - musume - Liu
Karty
Imię, Nazwisko, Wiek
Wygląd
Ewentualnie jeszcze ciekawostki.
Nie rozpisywać się za bardzo, bo nawet mi się czytać nie będzie chciało, a pisać co dopiero.
Godność
Eres Ichiro.
Wygląd
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Nieve (05-12-2013 o 17h28)