Ymm, hej. Na początek wypadałoby się przedstawić... więc...
Mam na imię Luiza, mam 15 lat... i chciałabym zamieszczać tutaj moje fotografie.
Od czasu do czasu mam inspirację, możliwości i chęć roszenia na zdjęcia. Wtedy wiadomo... wychodzę z aparatem.
Co mogę powiedzieć o moich zdjęciach. Nie są wyjątkowo dobre. Może jest to spowodowane tym, że sprzęt też nie jest na wysokim poziomie. Chyba nic innego powiedzieć nie mogę. Więc zapraszam do oglądania zdjęć .
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 08-08-2013 o 21h21
#2 09-08-2013 o 11h43
O mamo! Zdjęcia są cudowne! *.*
Najbardziej mi się podoba to drugie zdjęcie, ta kropla wygląda magicznie. Makro jest mega, cudownie Ci wychodzi.
#3 10-08-2013 o 11h53
Holen napisał
O mamo! Zdjęcia są cudowne! *.*
Najbardziej mi się podoba to drugie zdjęcie, ta kropla wygląda magicznie. Makro jest mega, cudownie Ci wychodzi.
Dziękuję . Właśnie takie zdjęcia lubię najbardziej. Z resztą bardzo mi miło słyszeć coś takiego, od innego, swoją drogą, bardzo uzdolnionego, fotografa :3.
EDIT: Nie mam zielonego pojęcia, jak w edytowanej wiadomości dodać zdjęcia, więc na razie napiszę dwa posty pod rząd, jeśli ktoś mi wytłumaczy później, zmienię to najprędzej, jak się da.
Ostatnio zmieniony przez Baton (27-08-2013 o 02h20)
#5 27-08-2013 o 10h55
Więc zacznę od tych początkowych zdjęć.
Pierwsze i drugie jest cudowne Szczególnie to z kroplą
3,4,5,6 w sumie nie przedstawiają nic konkretnego. Może gdybyś ujęła więcej tych liści wyglądałoby to trochę inaczej
Z drugiej części Twoich zdjęć podoba mi się to ze świeczkami i ten ostatni krajobraz, choć wydaje mi się że jest on leciutko przekrzywiony w jedną stronę Może to takie złudzenie
W każdym bądź razie nie gniewaj się za krytykę Nie staram się być wścibska
Masz potencjał, to z pewnością
#6 27-08-2013 o 11h03
Śliczne! <3
#7 28-08-2013 o 17h47
Cudowne fotografie! Zdjęcie z kropelką- genialne. Jeszcze spodobało mi się to z zapałką i popaloną kartką. Naprawdę ciekawe kadry. Miło zobaczyć, że nie tylko ja się bawię fotografią ;-)
#9 29-08-2013 o 11h40
Najbardziej podoba mi się pierwsze, trzecie i ostatnie ;>
W zdjęciach czarno-białych ucieka Ci nieco ostrość i zdjęcia są trochę niewyraźne. Sam pomysł na sesję jak najbardziej przypadł mi do gustu
podoba mi się pomysł w pierwszym zdjęciu
#11 31-08-2013 o 14h24
Jesteś genialna, po prostu składam ukłon w Twoją stronę! Twoje zdjęcia są boskie! *_____* Przy Tobie jestem po prostu słaba w tym co robię O.O
Jakim aparatem robisz zdjęcia?
#12 31-08-2013 o 15h58
9, 10 i 14
proste a genialne
#13 31-08-2013 o 17h31
Ach, jak miło. Nowa dostawa <3 Naprawdę świetne zdjęcia. Przyłączam się do pytania, które już padło wyżej. Jakim aparatem robisz zdjęcia?
#14 01-09-2013 o 00h02
@Marzycielka93, @Holen - aparat hybrydowy, fujifilm finepix s4000. Ale mam już go jakieś trzy lata, więc zastanawiam się nad kupnem jakiejś porządniejszej lustrzanki.
Co do Holen... przestań! Robisz śliczne zdjęcia. Większość mnie po prostu urzekła. Te czarno-białe zdjęcia budynków są cudowne. Marzycielko, twoich zdjęć chyba nie widziałam, masz jakiś wątek z nimi?
#15 01-09-2013 o 00h29
Nie mam żadnego wątku. Może kiedyś... ;-) Chociaż łatwo wpaść w kompleksy oglądając Wasze prace... No ale póki co ogromną frajdę sprawia mi oglądanie zdjęć zamieszczanych przez Was, bo jest na co rzucić okiem... ;-)
Ostatnio zmieniony przez marzycielka93 (01-09-2013 o 00h29)
#16 09-09-2013 o 21h53
Cóż dziś tylko jedno zdjęcie, ale wpadłam w samozachwyt gdy zobaczyłam jak ono wygląda na komputerze *-*! Tak strasznie mi się podoba, zwłaszcza, że było mnóstwo nieudanych prób złapania tego koliberka~
A tu niektóre z nieudanych ujęć .
/Niestety po zmniejszeniu rozmiaru obrazu jakość się widocznie pogorszyła. Przepraszam.
#17 09-09-2013 o 22h32
Boże, cudowne, najcudowniejsze jakie widziałam! Batoniku, kocham Cię! <3
#18 11-09-2013 o 12h56
Cudny ten koliberek. *o* *zazdrość*
#19 19-09-2013 o 15h47
Dragona, mi też się bardzo podoba, lecz oczywiście nie umywa się do np. takich zdjęć:
- http://www.tapeta-koliber-kwiatek-1.na-pulpit.com/zdjecia/koliber-kwiatek-1.jpeg ;
- http://dinoanimals.pl/wp-content/uploads/2012/10/Koliber.jpg ;
świetne są te zdjęcia..!
@Holen, a ja kocham twoje fotografie! Są cudoowne *^*~
#20 19-09-2013 o 17h27
Zacznijmy od tego, że to nie jest koliberek tylko fruczak gołąbek. XD
Podziwiam Cię za sfotografowanie go, musiałaś się nieźle uganiać za tym ziomkiem. Dość szybko furgają.
Zdjęcia są niezłe. Próbowałaś kiedyś nieco je ulepszyć w jakimś programie graficznym? ^^
#21 22-09-2013 o 16h37
Alku napisał
Zacznijmy od tego, że to nie jest koliberek tylko fruczak gołąbek. XD
Podziwiam Cię za sfotografowanie go, musiałaś się nieźle uganiać za tym ziomkiem. Dość szybko furgają.
Zdjęcia są niezłe. Próbowałaś kiedyś nieco je ulepszyć w jakimś programie graficznym? ^^
, całe życie w kłamstwie xD. Dziękuję za informację, ale naprawdę! Ja to jednak jestem inteligentna.. Żeby nie skojarzyć, że koliber nie ma czółek *facepalm*. Teraz weszłam w grafikę góglową i patrzę jakie to jest piękne. Zdjęcia czasami obrabiam, jednak tutaj wstawiam je "surowe". Na moim komputerze ciężko się korzysta z jakikolwiek programów graficznych. Niedługo mam zamiar kupić jakiś lepszy laptop, więc z całą pewnością będę się bawiła przerabianiem zdjęć :3.
#22 08-12-2013 o 15h04
Mi się podoba, ale ja się ponoć nie znam
Strony : 1