Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 06-12-2013 o 15h25

Miss'ok
kaychan
Ramenowe love !!

Link do zewnętrznego obrazka

Witamy w programie telewizyjnym Star House.. Jest to nowa wersja kultowego programu reality show pod tytułem Big Brother. Jednak zamiast zwykłych ludzi , spotkasz tu swe ulubione gwiazdy z Korei jak i Japonii. Będziesz mógł
ujrzeć jak zachowują się prywatnie a także jak będą traktować resztę lokatorów. Czy wszyscy zaprzyjaźnią się, a może bezie coś między nimi zgrzytać.
Nie zastanawiaj się nad tym tylko zasiądź przed telewizorem i oglądaj razem z nami.

Wcielamy się w role  swych ulubieńców z Korei jak i Japonii. Wiemy doskonale, że wszędzie są kamery a wszyscy są naszymi rywalami na rynku muzycznym jak i filmowym.
Czy będziemy tam żyć na pełnym luzie i  zrobimy wszystko aby długo u nas było głośno w gazetach ?
A może postaramy się kogoś poznać i mieć swoich sprzymierzeńców ?

Ekipa z Korei

muzycy:

męska
żeńska - kaychan
męska

Aktorzy

żeńska- Eminaria
męska
żeńska

Ekipa Japońska

muzycy

męska - @JasmineRose
żeńska - @JuriNeko0
męska

Aktorzy

żeńska
męska
żeńska

1Przestrzegamy regulaminu MF
2na stworzenie karty postaci mamy ok 24 h Uwaga, używamy tylko realnych postaci.
3Piszemy co najmniej 5 linijek wiadomości
4. nie przeklinamy, nie obrażamy drugiego autora
5. Nasze postaci mogą się kłócić, my nie
6. piszemy do końca, jak nie to zgłaszacie mi to w wiadomościach prywatnych i.. "wasza postać odpowiada, przez ilość negatywnych głosów zebranych od  telewidzów."
7. Możecie się zakochiwać, tylko nie od pierwszej czy drugiej strony. Związki hetero/homo/bi są dopuszczalne.
8. zapraszam do miłej zabawy a jak zechcecie to dorobię więcej ról.

Ostatnio zmieniony przez kaychan (06-12-2013 o 19h02)

#2 06-12-2013 o 15h53

Miss'Żółtodziób
...

https://31.media.tumblr.com/tumblr_m0cc60JsgX1qjcbdho1_500.jpg

Imię Olivia
Nazwisko Lufkin
Płeć Kobieta
Orientacja Hetero

Ostatnio zmieniony przez JuriNeko0 (08-12-2013 o 09h30)

#3 06-12-2013 o 17h34

Miss'Żółtodziób
...

Japoński piosenkarz proszę <3

#4 06-12-2013 o 17h44

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

Poproszę aktorkę z Korei :3

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#5 06-12-2013 o 19h21

Miss'wow
Yoshiko
...
Miejsce: Atlantyda

Aktora z Korei.

Imię
Geun Suk

Nazwisko
Jang

Zawód
Aktor

Pochodzenie
Korea

Wzrost
182 centymetry

Geun Suk to osoba, która na pierwszy rzut oka jest wręcz idealna. Jest przystojny, wysoki, utalentowany, bogaty, miły i romantyczny. Jednak nic nie jest takie jak się wydaje, a ten mężczyzna nie jest wyjątkiem. Tak naprawdę sława dawno wyjadła w nim szczerość czy dobroć do innych ludzi. Nie odstępuje jednak od tego wizerunku i większość jego fanów nadal widzi go jako anioła. Nie przyjmuje nawet ról czarnych charakterów, by nie zniszczyć sobie image'u. Dodatkowo lubuje się w pięknych, przystępnych kobietach, więc i przy nich zachowuje pozory dobrego, romantycznego księcia. Tak naprawdę jest szczery tylko przy najlepszym przyjacielu i managerze.

Ostatnio zmieniony przez Yoshiko (07-12-2013 o 19h05)

#6 06-12-2013 o 19h25

Miss'wow
Sooyoung
...

Zawołaj mnie, kiedy boli cię serce. Powiedz mi wszystko, kogo pragniesz? Chcesz, żebym cofnął czas? Chcesz, żebym dał ci swoje serce? Kiedy nie możesz zapomnieć, powinnaś sobie wziąć

..Imię sceniczne..
Hongbin (홍빈)

...Godność...
Lee Hongbin (이홍빈)

...Data urodzenia...
29.09.1993

Zaufaj mi i powtarzaj za mną: "on do mnie wróci". Czas jest po twojej stronie, wszystko co musisz zrobić, to czekać. Sprawię, że będzie płakał tak bardzo, jak często doprowadzał cię do płaczu

...Pozycja w zespole...
Visual, wokal, rap

...Wzrost...
181cm

...Waga...
62kg

...Typ krwi...
B

Jeśli nie mogę cię mieć, będę po prostu dla ciebie żyć. Jeśli to ty, jestem gotowy cierpieć tak bardzo, jak tylko mogę. Nie obchodzi mnie oszczędzanie mojego ciała. Tylko powiedz imię, ktokolwiek to jest, wszystkich ich tutaj sprowadzę

...Historia...
Ciężko jest coś opowiedzieć jeżeli się nie pamięta prawda...? Jak dziecko przy tablicy,które ze stresu zostawiło głowę przy ławce... Świat jest ciężki prawda? Pamiętam tylko do momenty wypadku. 2 tygodnie przed moim debiutem z zespołem. Tylko tyle... A tą historię raczej każdy już zna...

Jeśli nie możesz być tulona, po prostu na mnie nadepnij i wstań. Żeby nikt nie mógł się nad tobą znęcać... Ponieważ stanę się lalką, która będzie dla ciebie walczyć. Powinienem iść, czy powinienem zostać, nikt nie wie

...Ciekawostki...
~Nie lubię ogórków.
~Mam uczulenie na pomidory.
~Lubię się uśmiechać ale rzadko to robię.
~Uważam,że jestem dość uroczy.
~Uwielbiam śpiewać i tańczyć.
~Czasem piszę piosenki.
~Uwielbiam ''mroczne'' koncepty.

Ujrzenie chociaż twojego jednego uśmiechu jest dla mnie wystarczające. Zrobię dla ciebie wszystko, czego chcesz. Nawet jeśli zmniejszy się pozostały mi czas. Ktokolwiek to jest, przyjrzyj się uważnie, nie doprowadzaj jej do łez. Nie mam już nic do stracenia. Smutek w moim sercu, o którym nikt nie wie.

Tick tack,tick tack.... Niech wszystko spełni się!

Ostatnio zmieniony przez Sooyoung (07-12-2013 o 15h00)

https://31.media.tumblr.com/tumblr_lw04gr6YOq1r7tveho1_500.gif
Jeżeli chcesz pisać dwuosobowe RPG lub brakuje ci jakiejś postaci - pisz.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1