Napisałam "inne", ponieważ przewiduję jeszcze gatunek romans i komedia, ale co do nich pewna nie jestem... ;w; +Wybaczcie mi tym razem ubogość w oprawie graficznej, ale nie mogłam znaleźć nic odpowiedniego... Jeśli którejś wpadnie w oko pasująca grafika, zaraz do mnie na PW z linkiem!
Daleka przyszłość, rok bliżej nieokreślony. Nastała era "cudownych" badań nad mutacją genetyczną. Powstają w ten sposób nie tylko krzyżówki rozmaitych zwierząt, zdolne do przetrwania i rozmnażania, ale też ludzie o cechach fizycznych zwierząt... Innymi słowy, człowiekowi udało się oszukać naturę, przez co z cienia wyszły także dawne, mityczne stwory, do tej pory ukrywające się przed ludzkością, a obecnie będące w stanie prowadzić normalne życie, podczas gdy ludzie myśleć będą, że to tak naprawdę efekty eksperymentów. Wreszcie nie muszą martwić się o swoją odmienność, czy to nie wspaniałe?
Niestety, nic nie trwa wiecznie. Ludziom przywidziało się, że stworzenia te są niebezpieczne dla ludzkości... Te obiekty testowe, które się przeciwstawiały, wymordowano, bo tylko dzięki ich niesubordynacji mieli do tego prawo, a te posłuszne (głównie młodsze) zamknięto w podziemnym ośrodku, podobnie jak niezarejestrowane, legendarne stworzenia, które nie zdążyły z powrotem zbiec do lasu. Wiele z nich nie przeżyło... Zwłaszcza te, które do życia potrzebowały światła innego, niż te sztuczne, które dawały lampy.
Minęło już parę dobrych lat od usunięcia tych stworzeń ze społeczeństwa. Ośrodkiem już od dawna nikt się nie opiekuje, przez co została tam wyłącznie garstka stworzeń. Wiedzą, że długo tam nie dadzą rady... Czy wspólnymi siłami zdołają, lub w ogóle zdążą się wydostać? I co stanie się potem, po wydostaniu na wolność?
Postacie
Każde z nas jest stworzeniem albo genetycznie modyfikowanym człowiekiem, albo stworzeniem nadprzyrodzonym, jednak w żadnym wypadku zwierzęta, w jakie się zmieniacie, nie mogą się powtarzać (w obrębie płci), żeby nie było siedmiu tysięcy wilkołaków i jednego tylko co zmienia się w powiedzmy jaszczurkę ._. Dlatego przy zaklepywaniu proszę się decydować na to, kim postać ma być.
Chłopcy:
Wąż ~ Hebir Nure ~ Ikuna
Pół-duch ~ Akihito Hajime ~ MaAniaaa8
Kot ~ Borya Nefretari ~ Lynn
Panda~ Hongbin Lee ~ Sooyoung
Żaba ~ Kaeru ~ @Tsunshun
Lampart ~ Concitus Ferus Pardus ~ Abigeil
Syren ~ Milo Fisher ~ dortnana
Dziewczyny:
Kot ~ Heloise Nefretari ~ Lynn
Kruk ~ Sarah Green ~ Madelleinee
Pies ~ Chie Mori ~ Sszyszka
Sowa ~ Atena Wisdom ~ Yoshiko
Królik ~ Mira Wiliamson ~ Oliwkaa
Baran ~ Klara Ram ~ dortnana
A żeby było fair wobec Was, zezwalam na 2 postaci~ (byle nie tej samej płci) KaPe ładne i zadbane, wysyłamy w ciągu max 24 godzin inaczej miejsce się zwalnia, ale spokojnie, będę Wam przypominać. Poza tym wygląd M&A/Arty, w karcie podstawy typu godność, wiek i w co postać się przemienia, poza tym co tylko Wam przyjdzie do głowy.
Ostatnio zmieniony przez Lynn (11-01-2014 o 18h34)