Opowiadanie nie jest moje, wprowadziłam kilka zmian. (oryginał)
Link do zewnętrznego obrazka
W środku pewnego brytyjskiego lasu znajduje się straszny dwór. Często jest odwiedzany przez nastolatków szukających przygód. Ale czemu akurat tam? Powód jest prosty - każdy kto wrócił z tego miejsca twierdził iż mieszkają tam duchy, wilkołaki, wampiry i inne mistyczne kreatury.
Prawda jest inna - nie znajdzie się tam wilkołaków czy wampirów. Miejsce dla siebie znalazły tylko duchy.
Ci ludzie, którzy żyją po śmierci szczerze są zmęczeni wszystkimi wizytami. Dlatego zawsze wszystkich straszą. A czy naprawdę są złe i straszne? Nie koniecznie. Nie mają nic do ludzi. Znaleźliby dla nich jakieś wolne pokoje.
Tymczasem grupka przyjaciół zmęczona swoimi okropnymi rodzinami ucieka razem z domu. Razem poszukują schronienia. Bezskutecznie. W końcu postanawiają wybrać się do domu, w którym rzekomo straszy.
Jak się wszystko potoczy? Czy nastolatkowie przestraszą się mieszkających tam istot? To wszystko zależy od nas.
Wcielamy się w role duchów mieszkających w opuszczonym domu i nastolatków mających dość swoich rodzin.
Zwyczajni ludzie uciekają grupką z domów i razem szukają schronienia w opuszczonym domu. Duchy w nim mieszkające już na wstępie próbują ich wystraszyć. Reszta zależy od nas.
1. Przestrzegamy ogólnego regulaminu forum.
2. Jeśli się zapisujemy, to piszemy do końca.
3. Jeśli chcecie możecie zmienić to w jakiś horror, jednak żeby nie było, że duchy pozabijają nastolatków xD (jednak proszę, żeby nadal było to zgodne z regulaminem)
Dziewczyny:
Duch ~ Misiasta jako Haruka Anzai
Duch ~ Victoriaxbell jako Vicki Bell
Człowiek ~ Evely jako Erie Bonfict
Człowiek ~ Ewangelin jako Lena Clark
Chłopcy:
Duch ~ Yoshiko jako Goemon
Duch ~ Werja jako Sheyn Rain
Człowiek ~ Olga31082000 jako Ivan Labiediew
Człowiek ~ Erzsebet jako Felix
Imię i nazwisko
Data Urodzenia
Wiek (15-17)
Charakter (krótko)
Wygląd (zdjęcie (prawdziwe lub A&M))
Dane Dodatkowe (nie wymagane)
*Do ducha dodajemy powód śmierci i ewentualnie datę*
Imię i nazwisko
Vicki Bell
Data Urodzenia i Śmierci
Urodziłam się 30 Marca 1997 r., a dzwony śmierci wybiły 13 Czerwca 2011 r.
Powód Śmierci
W dniu, w którym w szkole była impreza na którą każdy miał przyjść przebrany zamordowano ją, gdy z niej wracała.
Mam 16 lat.., a w dniu mojej śmierci miałam 14 jednak dalej liczę, że się starzeje..
Charakter
Wiecznie uśmiechnięta nastolatka, przez pierwszy rok po śmierci nikt nie zobaczył na jej twarzy uśmiechu, teraz jest już przyzwyczajona do bycia duchem. Bardzo szybko się zaprzyjaźnia, lecz bardzo szybko można wyprowadzić ją z równowagi. Trudno zdobyć jej zaufanie, a jeszcze trudniej je odzyskać.
Wygląd
Dane Dodatkowe
* lubi patrzeć w gwiazdy,
* umarła przebrana w czarnego anioła ze sztucznymi skrzydłami, po śmierci skrzydła stały się prawdziwe,
* kocha grać na skrzypcach i robi to, w każdej wolnej chwili.
Ostatnio zmieniony przez victoriaxbell (11-07-2013 o 13h04)
"I'm nobody! Who are you? Are you nobody, too? Then there's a pair of us - don't tell! They'd banish us, you know.
How dreary to be somebody! How public, like a frog. To tell your name the livelong day. To an admiring bog!" ~ Emily Dickinson